2777
2789
عنوان

هرکی میخواد امشب..

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناامید نشو همین که طرف بشناستت ودیده باشتت کافیه

میخونم دعا کن بشه. من بعد ۸ سال تنها کسی که ازش خوشم اومد اون بود.

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

من خودم از دعاهای محبت خیلی حاجت گرفتم ولی چون چندتا ختم باهم برمیداشتم نمیدونستم نتیجه واسه کدومش بوده دقیقا😑ولی یبار یادمه خیلی دلتنگ بودمو ناراحت با گریه۷بار نادعلی خوندم به نیت اون طرف..۱ساعت بعد بایه بهونه پیام داد اصلا هیچ کاری نداشت خودم شوکه شدم

درنزن..!رفته 

تو به مهربونی وقدرت خداشک نکن..اگه بهش نرسیدی هرچی خواستی به من بگو...تنها دلیل اجابت نشدن دعاهامون اینه که ایمان واعتقادمون کمه..اگه تو ایمان داشته باشی که خدابرات معجزه میکنه..مطمئن باش میکنه..ولی اگه مشکلتو از خدا بزرگتر بدونی خب حل نمیکنه....ببین بزرگتریییییییییین ارزوهاااای مااا کوچییییییییکترین معجزه ی خداس

درنزن..!رفته 

واینکه اصلا به این فکرنکن که قراره خدا چجوری تورو به عشقت برسه..فقط به این فکرکن میرسی صددرصد میرسی وقبل اینکه بهش رسیده باشی باورش کنو برای رسیدن بهش خداروشکرکن...

درنزن..!رفته 

ما خودمون چون خیلی جاها گناه کردیم واونقد پاک ومعصوم نیستیم گاهی بهتره ائمه رو ضامن خودمون کنیم که خدادعامونو استجابت کنه..مخصوصا حضرت فاطمه..از ته دل ازش بخواید که پیش خدا ضمانتتونو کنه

درنزن..!رفته 
واینکه اصلا به این فکرنکن که قراره خدا چجوری تورو به عشقت برسه..فقط به این فکرکن میرسی صددرصد میرسی ...

تو هم واسم دعا کن. ۱۴ بار میخونیم؟ اخرین بار سالها پیش خوندم

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
چشم حتما دعا میکنم عزیزم.اره گلم ۱۴بار بخون بعد۱۰۰تاصلوات بفرس

باشه. خداکنه بشه واقعا به تحول نیاز دارم. دلمم با کسی جور نیس

یه سوال برا دونفر میشه 

یکی عشقم 

یکی داداشم

سلااام خانومای گل من یه دختر تپلییی هستم😊عاشق عکاسی ومسافرتم😍 ورمانتیک بازی از همه بیشتررررر دوست دارم لباس عروس بپوشم🙈 شما دلتون پاکه خداهم خیلی دوستتون داره یه دعا بکنین یه شوهر خوب به دختر تپلی نصیب کنه😁برای خوشبختیم صلوات بفرستین ممنون عاشقتونم ❤️