2777
2789
عنوان

شوهرم ميگه من با تو هيچ كجا نميام😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 33 پست
خب طبیعیه. چون دائم مسافرت و ماموریته مواقعی که توی خونه ست دوست نداره از خونه بیاد بیرون. در ضمن خی ...

خوب كسي كه دايم توي ماموريت باشه وخودش بره سفر ديگه ظرفيت خريد و تفريح نداره به نظرم سيرابه

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین
چرا سفر خارجی ها رو با هم نمیرین لااقل سالی یک بارش رو

نميشه ماموريت اداريه 

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه پدر ومادرش هم كه سالي دوبار ميريم البته خودش ميره وبچه هارو يه وقتايي ميبره ولي اصلا به من نميگه توهم بيا بريم خونشون

مطمینی نمیشه؟ خب واسه ویزا اقدام میکنی میری، هتل هم براشون میگیرن احتمالا دونفرست دیگه، 

اره اينو مطمئنم

وقتی میرید خرید خسته اش میکنی؟ ممکنه خاطره خوبی نداشته باشه

اره با من كه مي اومد خريد خوب من طبق عادت خانومها ميگشتم چيز خوب بخرم ولي اون ميگه اولين مغازه بخر😳😳

وا؟؟؟؟ وقتی خودش داره میره چرا تو رو نمیبره🤔

ما خيلي با خانواده شوهرم مشكل داشتيم البته بگم رو در رو هيچ بي احترامي نكرديم بِه هم ،،،پدر شوهرم وقتي برادر شوهرم ازدواج كرد خيلي حمايتش كرد از همه لحاظ تا الان هم خيلي پول داده به اون ولي به ما خيلي كمك نكرد 

اين شد زمينه اختلاف ما و شوهر منم اصلا به من نميگه بيا بريم

باید دلیل نیومدنشو بدونی شاید یه بار یه خاطره بد از اونجا داره که دوست نداره بیاد یا خیلی میگردی

همينو نميدونم ديگه🤔🤔🤔

اره با من كه مي اومد خريد خوب من طبق عادت خانومها ميگشتم چيز خوب بخرم ولي اون ميگه اولين مغازه بخر😳 ...

ببین وقتی با مرد میری خرید طبق عادت رو بزار کنار سعی کن یه بار با راضیش کنی برید خرید و جای اول بخر 

یا بهش بگو من فلان فروشگاه رفتم دو مدل دیدم دوستدارم تو بیای یکیشو انتخاب کنی 

سعی خاطره خوب بسازی تا باهات بیاد

برای ظهور امام زمان صلوات
ما خيلي با خانواده شوهرم مشكل داشتيم البته بگم رو در رو هيچ بي احترامي نكرديم بِه هم ،،،پدر شوهرم وق ...

اول باید ببینی خلق شوهرت چجوریه ،اهل گشت و گذار و خرید و بیرون هست یا نه،اگر نه که کاملا طبیعیه محیط خونه براش امنتر و راحتتره، ولی اگر اهلش هست و با تو نمیخواد بره این یه مشگلی توش هست