۹۸marzieh مدیر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 92 عنوان تشخیص جنسیت | مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 39 پست دختر و پسر اصلا واسم فرقی نداره ولی خیلی کنجکاوم بدونم جنسیت نی نیام چیه ،تقویم چینی وحلقه و اینا میگه پسر کسی میتونه کمکم کنه 1398/09/21 | 01:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 میشه اموزش بدین هیچی گلم سنتو ب اضاعه یک کنو تو همین تقویم ک تو سایتا هست براخودت ببین دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
عروس_حاجی عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8173 دقیقا منم اینجور کردم ، هم ایرانی هم یه سایت خارجی بود باید سن به میلادی میزدی زدم در اومد پسر مگه سن به میلادی با شمسی فرق داره ؟ دو تاش یه سال میشه دیگه تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 من از ترشی بدم میومد خیلی و میاد به شیرینی هم میل نداشتم و ندارم ولی عاشق چیزای تند هستم پسره دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 مگه سن به میلادی با شمسی فرق داره ؟ دو تاش یه سال میشه دیگه ن منظور ماهشه دقیقا دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
۹۸marzieh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 92 خیارو پفک پسر بستنی و میوه دختر خخخ خیلی مخلوطی داری اره ، یه خورده تنبل شدم ولی بلند میشم کار کنم تند و تیز کارامو میکنم ، تو ۶ هفته رفتم سونو واژینال جنین سمت راست بود تو هشت هفته سمت چپ
۹۸marzieh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 92 مگه سن به میلادی با شمسی فرق داره ؟ دو تاش یه سال میشه دیگه این سایت خارجی بود به شمسی نمیتونی وارد کنی
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 اره ، یه خورده تنبل شدم ولی بلند میشم کار کنم تند و تیز کارامو میکنم ، تو ۶ هفته رفتم سونو واژینال ج ... عزیزم الان خیلی زوده ک علائمت بروز کننخودت جی دوس داری؟؟ دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
عروس_حاجی عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8173 پسره دختره بچم تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 دختره بچم زنده باشه دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
۹۸marzieh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 92 عزیزم الان خیلی زوده ک علائمت بروز کنن خودت جی دوس داری؟؟ فرقی نمیکنه دو تاش نعمتن و هدیه ی خدا ، ولی خب یه خورده کنجکاوم
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 فرقی نمیکنه دو تاش نعمتن و هدیه ی خدا ، ولی خب یه خورده کنجکاوم فک نکنم از من کنجکاو تر تو باردارا باشه خخخمنم صب کردم تا انومالی دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
۹۸marzieh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 92 فک نکنم از من کنجکاو تر تو باردارا باشه خخخ منم صب کردم تا انومالی شما نی نیتون چیه ؟
عروس_حاجی عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8173 زنده باشه الهی امینهمچنین تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
۹۸marzieh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 92 الهی امین همچنین شما تقویم چینی نگاه کردید؟؟ درست بود؟
عروس_حاجی عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8173 شما تقویم چینی نگاه کردید؟؟ درست بود؟ نمیدونم چجوریهشما بلدی من اطلاعات بهتون میدمولی حلقه و رگ چشم و ... میگفت پسرهکلا هر کی میدیدتم میگفت پسر ولی به این چیزا نیست ان شاالله سالم بدنیا بیاد ، دختره بچم😍😍 تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.