2777
2789

بگو علائمتو

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم بگین هیچی دلم نمیخواد به جز نوشابه و های بای

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
تقویم چینی برامن دختربود درحالی که پسرع

تقویم چینی درسته

روش استفادشو بلد نیستین گلم

ی نفر تاپیک چینی از ی سایت خارجی گذاشت ک توش نوشته بود باید حتمن سنتونو ب اضافه یک کنید و کلی قاعده دیگ

برا منو ک یاد گرفتم درست بوده

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
بگو علائمتو

نه هفته هستم ، تا الان دو سه بار بیشتر تهوع نداشتم کلا حالت تهوع ندارم ، عاشق خیار و بستنی و پفک و میوه هستم ، غذا نمیتونم بخورم از گوشت و کباب بدم میاد 

به منم بگین هیچی دلم نمیخواد به جز نوشابه و های بای

شیرینی دختره

ترشی پیسر

تقویم چینی درسته روش استفادشو بلد نیستین گلم ی نفر تاپیک چینی از ی سایت خارجی گذاشت ک توش نوشته بو ...

میشه اموزش بدین

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
تقویم چینی درسته روش استفادشو بلد نیستین گلم ی نفر تاپیک چینی از ی سایت خارجی گذاشت ک توش نوشته بو ...

دقیقا منم اینجور کردم ، هم ایرانی هم یه سایت خارجی بود باید سن به میلادی میزدی زدم در اومد پسر 

نه هفته هستم ، تا الان دو سه بار بیشتر تهوع نداشتم کلا حالت تهوع ندارم ، عاشق خیار و بستنی و پفک و م ...

خیارو پفک پسر

بستنی و میوه دختر

خخخ خیلی مخلوطی داری

شیرینی دختره ترشی پیسر

من از ترشی بدم میومد خیلی و میاد

به شیرینی هم میل نداشتم و ندارم

ولی عاشق چیزای تند هستم 

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.