2777
2789

من پوستم حساسه. مختلط ولی کم آبه(خشک نیست اصلا. فقط کم آبه) به کرم های چرب هم حساس و زوود جوش میزنم.

یه کرم مرطوب کننده ی قیمت مناسب و یه کرم پودر فاقد چربی که فقط واسه مهمونی و عید و عروسی میزنم  قیمتش هم مناسب باشه معرفی کنید. حتما فاقد چربی باشه چون جوشای ریز میزنم😞

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

الان میان میگن هدی بیوتی و مک 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا که گروونه

یه چیزی شنیدن هرکی میگه کرمپودر سریع همینو میگن 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤