2777
2789
عنوان

یارانه

187 بازدید | 29 پست

🔸امشب یارانه میدن

ﯾﺎﺭ ﯾﺎﺭ "ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ"👏

ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﺵ ﻣﯽ ﻣﯿﺮُﻡ

ﯾﺎﺭ ﯾﺎﺭ "ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ"👏

ﺑﻪ ﻋﺸﻖ ﺍﻭﻥ ﺍﺳﯿﺮُﻡ

ﯾﺎﺭ ﯾﺎﺭ "ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ"👏

ﻣﺎﻫﯽ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﻣﯽ ﮔﯿﺮُﻡ

ﯾﺎﺭ ﯾﺎﺭ "ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ"👏

ﺷﺎﯾﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﮕﯿﺮُﻡ

ﯾﺎﺭ ﯾﺎﺭ "ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ"

ﺑﻌﺪ ﺗﻮ ﻣﻦ ﻣﯽ ﻣﯿﺮُﻡ

ﯾﺎﺭ ﯾﺎﺭ "ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ"👏

🔸 اگه کسی قسط داره! اجاره داره! خرج داره! قرض داره! قبض داره! هرچی کمو کسری داره با یارانه همممشو پرداخت کنه!

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                 من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا امشب؟؟؟ مگ ۲۶ نمیدن

گفتن امشبه

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                 من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢 

به ما که یارانه بنزین ندادن

لابد میلیاردر بودیم 

برا ما واریز  شد 😀😀😀

خوش به حالتون 😆

ای بخوره تو سرشون امشب رفتم یه لباس تو خونگی برا دخترم خریدم ۱۲۵۰۰۰هنوز فشارم بالاست    

تا 1400 

برا ما واریز  شد 😀😀😀

چرا برای من واریز نشده چشمم خشک شد به گوشی ولی پیام واریز برام نیومد☹️☹️☹️

دنیا ارزششو نداره خودتو اذیت کنی...مردمو اذیت کن یه حالی میده😹👌
ملت و گدا بار اوردن  چقدر خوشحال میشیم یارانه میگیریم 😏😏😏😏😏

گوجه را کردن 15000 حالا که 8000 تومان شده خوشحالن که نصف قیمت شده

چرا برای من واریز نشده چشمم خشک شد به گوشی ولی پیام واریز برام نیومد☹️☹️☹️

واریز میشه جانم 😎😎😎

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»