2777
2789
عنوان

دعای نادعلی برای محبت

| مشاهده متن کامل بحث + 71302 بازدید | 104 پست
همشو باید گنجشک بخوره؟؟اگه نخورن چی😑😑ما تو اپارتمان ۱۵طبقه..طبقه ی اولیم..برم پشت بوم فکرمیکنن میخ ...

خههخهههه حتما بریزشون روی پشت بوم .دیگه با گنجشکا کاری نداشته باش خودشون توی این گرونی وسرما راهشو پیدا میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دشمنت شرمنده  لازم نیست خودتو به زحمت بندازی من شرمنده میشم امشب بیکارم دوست داشتم واست دعا ک ...

ن عزیزم چ زحمتی 

پدر و وجودشو سایه اش و دست بالاسر

انشالله سالم و سلامت کنار هم شاد باشین 

ممنونم گلم حاجت روا بشی انشالله

عزیزم من برا ازدواج خواهرم انجامش دادم ولی بی‌فایده بود،چله ناد علی هم  خوندم نشد یه خواهشی دا ...

خههههههه منم قبلا حوصله اینکارا رو داشتم ولی الان دیگه کلی مشغله دارم عزیزم .خودش باید با اعتقاد قلبی بشینه وبخونه.اگه هم نگرفت حتما صلاحش نیست

برای یه شخص خاص خوندم خهههههه اومد خواسگاری...بدون اینکه باهاش صحبتی کرده باشم.باور کنید فقط امتحانی ...

نادعلی رو خوندی واسه این قضیه یا گندمو کبوتر؟؟ 

طریقه خوندشم بگو چجوری وچه زمانی بوده

نادعلی رو خوندی واسه این قضیه یا گندمو کبوتر؟؟  طریقه خوندشم بگو چجوری وچه زمانی بوده

مال سالهای پیش بود که بیکار بودم وحوصله دار وکنجکاو الان یادم نمیاد دیشب چی خوردم.فقط یادمه ناد علی رو ۱۴ بار میخوندم .دیگه نمیدونم چه روزا وچه زمانی..و۴۰ دونه گندم وپشت بونش رو یادمه

مال سالهای پیش بود که بیکار بودم وحوصله دار وکنجکاو الان یادم نمیاد دیشب چی خوردم.فقط یادمه ناد علی ...

البته گذشته ها سحت مذهبی بودم دعاهای زیاد ونماز های طولانی میخوندم حوصله داشتم .یه پا برای خودم دعا ساز ودعا نویس بودم.ههخهه باور کن تو فامیل لقب حجت الاسلام بهم داده بودن.الان فازم مثل گذشته نیس

چرا میخوای چیزی از خدا زوری بگیری 

منم مثل تو بودم همسرمو قبل از ازدواجم دورادو دوست داشتم و عاشقش بودم خیلی دعا می کردم بهش برسم و رسیدن بهش غیر ممکن میدونستم ولی در کمال ناباوری و اتفاقی بطور خیلی رسمی باهاش ازدواج کردم ولی الان میبینم عشق یک طرفه فایده نداره اونجوریکه من دوسش دارم یک هزارمش منو دوست  نداره ناراحتی و خوشحالی من واسش بی اهمیته 

کاش باهاش ازدواج نمی کردم دوسم داره ولی در مقابل دوست داشتن من مثل ارزن به کوهه

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
چرا میخوای چیزی از خدا زوری بگیری  منم مثل تو بودم همسرمو قبل از ازدواجم دورادو دوست داشتم و ع ...

خب شما میگی غیرممکن بود که بهم برسین میشه بگی چطور شد اومد جلو؟ حتما اون بنده خدام تو دلش ازت خوشش میومد