2777
2789
عنوان

دعای نادعلی برای محبت

| مشاهده متن کامل بحث + 71305 بازدید | 104 پست
چ جوری باید خوند؟ منم میخوام ی نفر رو اتفاقا الان میخواستم تاپیک بزنم ک اگر دوستان دعایی سراغ دارن ...

من۴سال باهاش بودم ولی الان جداییم نمیتونم فراموشش کنم فقط نذر ونیاز میکنم برگرده..البته خودم ولش کردم ولی بخاطره بی محلیاش بود که گذاشتم رفتم کاش خدا بخواد باز عاشقم شه

درنزن..!رفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی حاجتای خیلی سخت؟

تموم دکترا جوابمون کردن 

دیگه بچه دار نمیشید 

هفت بار خوندم بعد نماز 

ماه اول اقدام باردار شدم  دکتر گفت الله و اکبر خدا خیلی بزرگه معجزه شده

دخترم  معجزه خدا  و دعا ناد علی.

والا من یه بار برای کسی خوندم در عین ناباوری اتفاق افتاد .از تعجب شاخ درآوردم..یه چیز دیگه ای هم که گیرا بود ۴۰ دانه گندم..توی گنج های معنوی اگه دارین پیداش کنین..دعاشو یادم نیس.فقط ۴۰ دانه گندم وروی پشت بام رو یادمه خهههخ اینم عین برق عملی شد

همسرم قبل ملاقات با پدرم خونده بود

میترسید نظر پدرم منفی باشه... ولی خیلی خوب بود. کلا همه چی رو روال پیش رفت و همه دهنا بسته شد...

حالا نمیدونم چقدر تاثیر اون دعابوده چقدر توسل کردن ب ائمه و شهید نیری

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
الهی بگردم عزیزززززم انشالله 🙏

فداتشم..من چون خودم میدونم چه دردی میکشم..براهمین سر نماز اول دعا میکنم که هیچ عشق یه طرفه ای وجود نداشته باشه وهمه عاشقا کنار عشقشون باشن..وقتی یکی از دوستام به عشقش میرسه میدونم احساسش چیه جای اون از ذوق گریه میکنم..کاش خدا نظری به ماام کنه

درنزن..!رفته 
والا من یه بار برای کسی خوندم در عین ناباوری اتفاق افتاد .از تعجب شاخ درآوردم..یه چیز دیگه ای هم که ...

البته وهزار البته اگه دعایی نگیره بدونید که اصلا صلاحتون نیست پس ناراحت نشید

چه جوریه طریقه خوندنش؟

برای امر مهم نیت میکنی.   هفت بار بخونی 

اگه هر روزم بخونی که چه بهتر 

البته باید از ته قلبت بخونی ودر بزرگی خدا شکی نکنی و توکل کنی 

دعا کوتاهیه ولی معنیشو بخون.  خیلی معنیش و دوست دارم