2777
2789
عنوان

کی فال قهوه بلده؟ فال منو بگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 72 پست
آره چون تو فالت یه عالمه خاک هست گفتم بستگی به زندگی خودت داره ممکن برای یه فردی جهیزیه برای یه فردی ...

یه چیزی بگم باورت نمیشه

من چند تا خواب دیدم یه خونه قشنگ دارم که تو خاکه

چند وقته دست به دعام برای یک خونه خاص وگشایش مالی

یعنی خدا صدامو شنیده حاجتمو میده؟

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم
توروخدا میشه ب نیت منم یا فال قهوه بگیری تو خونمون قهوه نداریم😣😣

اینو بنیت شما گرفتم

الهی هرچی میخوای خدا بهت بده

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بگم باورت نمیشه من چند تا خواب دیدم یه خونه قشنگ دارم که تو خاکه چند وقته دست به دعام برای ...

امیدوارم من خودم برای براورده شدن حاجتای همه از ته دل دعا میکنم چی میشه آدم خوشحالی یه هم وطنشو ببینه برات بعداز ظهر صد تا صلوات میفرستم به نیت قبولی حاجتت 

امیدوارم من خودم برای براورده شدن حاجتای همه از ته دل دعا میکنم چی میشه آدم خوشحالی یه هم وطنشو ببین ...

ممنون عزیزم الهی خدا دلتون رو شاد کته

چند تا مار میبینه اطرافتون خیلی چشم دنبال زندگیته حواستو بده خواهر......... تا سه وعده دیگه خبر خوشی ...

گلم میشه این فالو برام تفسیر کنی ممنون

ب نیت اینکه

ایا دوسم داره؟

از کاری ک کرد پشیمونه یانه؟

برمیگرده؟

نه بابا پول نمیخواد نذر کن بهش اگه نذرت قبول شد برای سلامتیش مثلا قران بخون دعا کن نذرم قبول شه که ق ...

گلم خیر ببینی تو روخدا ب اون خانوم سیدم میشه بگی برتم دعا کنه

برام دعا کنه ابروم حفظ شه و ابرم بهم برگردونده شه و رو سفید و سر بلند بشم پیش همه

ب زودی بختم باز شه و برم خونه بخت و خوشبخت و عاقبت بخیر شم

اگ خیروصلاح و مصلحته منو عشقم بهم برسیم و خوشبخت شیم

توروخدا اگ امکانش هست بنویس ک یادت نره

بخدا هم خودتو دعا میکنم هم اون خانومو

و اگ حاجتم روا شه براش دو کیلو شیرینی نذر میکنم😐😑

یه چیزی بگم باورت نمیشه من چند تا خواب دیدم یه خونه قشنگ دارم که تو خاکه چند وقته دست به دعام برای ...

خدارو قسم دادم ب بزرگیش انشالله ب زودی زودی حاجت روا شی الهی امین

اللهم صل علی محمد وال محمد

خدارو قسم دادم ب بزرگیش انشالله ب زودی زودی حاجت روا شی الهی امین اللهم صل علی محمد وال محمد

فدات شم

ممنون عزیزم

الهی توام به حاجتت برسی بادل خوش