2777
2789
عنوان

کی فال قهوه بلده؟ فال منو بگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 72 پست

چند تا مار میبینه اطرافتون خیلی چشم دنبال زندگیته حواستو بده خواهر......... تا سه وعده دیگه خبر خوشی میگیری ممکنه سه روز دیگه سه هفته دیگه شایدم سه سال دیگه....خیلی استرس داری و نگرانی برات دعا بستن.......دنبال باطل کردن نباش خودش از بین میره موقتیه

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه قارچ خیلی بزرگ میبینم این نشون دهنده اینه که زندگیت داره روز به روز بهتر وگسترده تر میشه و هوای با لای قارچ خیلی ابری این نشون میده تو با تمام وجودت داری برای بهتر شدن زندگیت تلاش میکنی یه عالمه خاک زیر این قارچه همان طور که انسان از خاک به وجود اومده نشون میده که ممکن یه چیزی یا کسی بهت ملحق بشه که جنسش از خاکه بستگی به زندگی خودت داره مثلا برای کسی میتونه جهاز برای یه کس دیگه ممکنه محصول زیاد برای یه کس دیگه ممکنه یه فرد دیگه باشه اون خطای که هی دارن بالا میرن نشون میده تو از هر راهی برای رسیدن به هدفت داری تلاش میکنی ولی بعضی از اون خطا یعنی راه ها بسته شدن ولی یه راهی هست که بسته نشده چون یکی هی بهت دعا میکنه ودعای خیر اون چون پشتته این راه برات ادامه دار شده وقطع نشده  یه خط کلفتی نشون میده که یه کسی نمیدونم اگه ازدواج کردی یعنی همسرت عاشق زندگی با تو واین خط یعنی رابطت خیلی کلفت ومحکمه اگه نه ازدواج نکردی تو آینده همین رابطه عالیو باهمسرت خواهی داشت یه تکه از خاک داره به لبه فنجون نزدیک میشه یعنی ممکنه تو آینده نزدیک خبر خوبی از جنس خاک ومهد انسان و نمیدونم یا رشد واینا به گوشت برسه

یه قارچ خیلی بزرگ میبینم این نشون دهنده اینه که زندگیت داره روز به روز بهتر وگسترده تر میشه و هوای ب ...

اینا برا من بود؟من یه خونه ای رو می‌خوام 

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم
چند تا مار میبینه اطرافتون خیلی چشم دنبال زندگیته حواستو بده خواهر......... تا سه وعده دیگه خبر خوشی ...

اینم برا من گفتین؟

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم
بسپر به خود امام رضا ما تو شهرمون یه خانم سید هست که یه جورایی هیچکی دست خالی ازش برنگشته البته همه ...

عزیزم میشه برا منم به اون خانم سید بگی

من نذر میکنم اگه حاجت گرفتم پولشو برات می‌فرستم

عزیزم میشه برا منم به اون خانم سید بگی من نذر میکنم اگه حاجت گرفتم پولشو برات می‌فرستم

نه بابا پول نمیخواد نذر کن بهش اگه نذرت قبول شد برای سلامتیش مثلا قران بخون دعا کن نذرم قبول شه که قبول شه میرم پیشش اون موقع ازش میخوام بهت دعا کنه ما تو شهرمون تو یکی از حسینیه های قدیمی تنوری هست که قبلا که توش نون میپختن یه نوری دیده بودن هرسال تو محرم کسایی که حاجت دارن میان اینجا پای تنور امسال یه بچه فلج و کوری هم شفا پیدا کردن اگه برم بهت دعا میکن به این حسینیه که وارد میشی آدم احساس خیلی عجیبی میکنه باشه من به خانم سید میگم بهت دعا کنه اگه دعات قبول شه همین جا بگو پول نیازی نیست من از عوض تو برای مراسمش که هر سال محرم برگزار میکنه به جات خرما قند یا گلاب میبرم انشالله به حق سیدالشهدا هرچی میخوای و تو دلته خدا بهت بده آمین

اینا برا من بود؟من یه خونه ای رو می‌خوام 

آره چون تو فالت یه عالمه خاک هست گفتم بستگی به زندگی خودت داره ممکن برای یه فردی جهیزیه برای یه فردی محصول زیاد برای یه فردی بچه الان تو میگی من خونه میخوام  شاید این خاک نشون دهنده خونه برای تو باشه و این خاک کفتم داره بهت نزدیک میشه چون داره کم کم به لبه فنجون میرسه

میشه ب نیت من ی قهوه اینجور کنی توفنجون قهوه نداریم بعد عکسش بزاری اینجا تعبیرشوبهم بگن

با چای هم میشه ولی برام یکم سخته برگای چایو خیلی ریز ریز کن خیلی ریز بعد عین قهوه  بخور بعد یه نعلبکی بزار روش و برگردونش توجه کن دسته فنجون به طرف قلبت باشه و با دودستت یکی که دسه فنجونو گرفته یکی دیکه زیر نعلبکیه مهم اشکالیه که میافتن فقط چایو خیلی خرد کن ولطفا عکستم واضح باشه

نه بابا پول نمیخواد نذر کن بهش اگه نذرت قبول شد برای سلامتیش مثلا قران بخون دعا کن نذرم قبول شه که ق ...

واییییی خدا خیرت بده

الهی هرچی میخوای خدا بهت بده

اسمم زهراست برام دعا کن