2777
2789
عنوان

کی فال قهوه بلده؟ فال منو بگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 72 پست
عزیزم من سوال بپرسم جوابمو میدی,باردارم یا ن 

حتما من خودم چن سال پیش عاشق فال قهوه بودم ولی چون گرون میگرفتن خودم تصمیم گرفتم یاد بگیرم ولی دست وپا شکسته باید عکس فنجون قهوتو بزاری تا بگم ولی تصویر واضح باشه بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما من خودم چن سال پیش عاشق فال قهوه بودم ولی چون گرون میگرفتن خودم تصمیم گرفتم یاد بگیرم ولی دست و ...

قهوه ندارم عزیزم فک کردم مثل بقیه همینطوری میتونی فال بگیری اینجا بچه ها بهش میگن حس ششم

حتما من خودم چن سال پیش عاشق فال قهوه بودم ولی چون گرون میگرفتن خودم تصمیم گرفتم یاد بگیرم ولی دست و ...

کتابی چیزی خوندی عزیزم؟

راجع به مقامم از کودوم شکل متوجه شدی؟

و اون دو خط موازی منظورش همون خواسته مه؟

میشه بیشتر ازش چیزی درآورد؟

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.

عزیزم من اگه فردا قهوه بخورم وعکسشو بزارم برام فالشو میگین؟

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم
اشکال نداره ساعتشو بگو چون من همیشه آنلاین نیستم

فردا ساعتای٩-١٠

من صبح میخورم

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم
باشه حتما اگه دیر جواب دادم نگران نباش چون یه موقع من دیر پامیشم از خواب ولی چشم حتما 

باشه اشکال نداره راحت باش

کتابی چیزی خوندی عزیزم؟ راجع به مقامم از کودوم شکل متوجه شدی؟ و اون دو خط موازی منظورش همون خواسته ...

خودم عاشق فال قهوه ام از تو سایت ویدیو هاشو دیده بودم ولی اونقد برا خودم فال گرفتم و شکلاشو از سایتا پیدا کردم که یاد گرفتم ببین تو کنار دسته فنجون انگار دو شخص یا کسی مثل اینکه نیروی فوق العاده ای دارن دارن هدایتت میکنن یه جورایی مثل یه تکیه گاهه که هیچ وقت رهات نمیکنن ولی این بستگی به خودت داره شاید تو اونا رو رها کنی ولی اگه این کارو نکنی مقامت هر روز بالاتر میره مثل اینه که دارن از لحاظ روح وروان دارن تو رو به بالا سوقت میدن و چون روحت هم با جسمته به خاطر همین هر دوتاشون با هم رشد کرده وبالاتر میرن واینکه اون خواسته مثل اینه که یا شما کسییو میخوای یا اون شما رو میخواد ولی بهم نمیزسین در حالی که خیلی زود یکی بهت ملهق میشه که اون نفر قبلی رو از یادت میبره و زندگیت رو به خوشی میشه اون نفر قبلی زندگیش به پایان میرسه ولی تو همچنان زندگیت ادامه پیدا میکنه اون خط نیمدایره که شبیه هلال ماهه نشون از این داره که یه چیز یا یه کس خوش قیافه ودوست داشتنی داره بهت نزدیک ونزدیکتر میشه ودایره زندگیت با اون هلال کامل میشه

خودم عاشق فال قهوه ام از تو سایت ویدیو هاشو دیده بودم ولی اونقد برا خودم فال گرفتم و شکلاشو از سایتا ...

ممنون که وقت میزاری جواب میدی عزیزم

راجع به خط موازی راستش من متاهلم واین عاشقی تو این مرحله از زندگیم نمیگنجه،و گذشته اون دوران.

ولی خب،یه آرزو ، خواسته،یا شایدم مشکلی گره ایی تو زندگیم هست،دارم سعی میکنم به اون تعمیم بدم.

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
ممنون که وقت میزاری جواب میدی عزیزم راجع به خط موازی راستش من متاهلم واین عاشقی تو این مرحله از زند ...

بسپر به خود امام رضا ما تو شهرمون یه خانم سید هست که یه جورایی هیچکی دست خالی ازش برنگشته البته همه این گرفتاریا کلیدش فقط تو دست خداست منم نذر کردم اگه نذرم قبول شه هم میرم  اونجا و هم یه سفره حضرت ابولفضل باز میکنم  سر سفره و اونجا  برای شما هم دعا میکنم امیدوارم حاجت هر دوتامون براورده شه راستی به امام حسین نامه بنویس اگه کسیو داری که بره کربلا از طریق اون بهش بفرست  حرف دلتو توی یه کاغذ بنویس بعد بزار داخل پاکت توی پاکتم پول بزار هرچی وسعته بعد بده هرکی که میره بده بهش بندازه تو حرم واقعا معجزه میکنه به حق ابولفضل انشالله هرچی میخوای خدا بهت بده آمین

بسپر به خود امام رضا ما تو شهرمون یه خانم سید هست که یه جورایی هیچکی دست خالی ازش برنگشته البته همه ...

قربون دهنت عزیزم.

ایشاله خدا حاجت دل همه رو بده.حاجت دل شمارو هم به زودی بده به حق پنج تن.حاجت دل بنده حقیرشم بده.

من خیلی برای مشکلم به هردری زدم به همه متوسل شدم( باور نمیکنی برای تک تکشون چقد ذکر گفتم چله گرفتم)

تا مشهد رفتم فقط برای حاجتم ولی دست خالی برم گردوند.  

الان انقد نا امیدم که هر شب یه دل سیر به خدا گله میکنم.

خدا هیچ دلی رو نا امید از درگاهش بر نگردونه.

باشه حتما اگه دیر جواب دادم نگران نباش چون یه موقع من دیر پامیشم از خواب ولی چشم حتما