2777
2789

سلام...هفته نهم بارداری ام...

امشب جایی بودم و بحثم شد و خیلی فشار اومد بهم.. از ته دل گریه کردم...

اومدم خونه زیر دلم تیر میکشید نه مثل درد پریود...اما تیر مداوم میکشید حدود یک ربع..

الان قطع شده کم و بیش....اما کاملا احساس نبض میکنم زیر شکمم...اتفاقی نیفتاده برای بچم؟

کسی تجربه داره؟

دعام کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلاب بو کن آروم باش چیزی نمیشه ان شالله سعی کن به خودت مسلط باشی گناه داره بچه

بخدا من سعی میکنم اصلا لصبی نشم.از هر طرف فشار آوردن بهم.تا رفتم اتاق نشستم رو تخت بغضم ترکید .هق هق گریه کردم

بخدا من سعی میکنم اصلا لصبی نشم.از هر طرف فشار آوردن بهم.تا رفتم اتاق نشستم رو تخت بغضم ترکید .هق هق ...

میدونم عزیزدلم سعی کن جاهایی ک تنش داره نری گلاب بو کن .گلاب خییییلی خوبه

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
دعا کنید برام💔

چشم عزیزم خدا به دلت آرامش بده .بذار یه چیزی واست تعریف کنم روزی که بی بی چک من مثبت شد همون روز متوجه شدم برادرم فوت کرده برادر جوانی که فقط ۳۰ سالش بود تقریبا چند روز دیگه سالگردشه اما به خاطر بچم سعی کردم مسلط باشم به خودم فکر نکنم شرایط از من بدتر باشه به خودت مسلط باش چون اعصاب آینده بچه را از الان می سازی