2777
2789

زود تعطیلشون کنید برن خونه 😁

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی نماز خونه 

تزئینات خوشگل داشته باشید 

کرسی بزارید

بعدم یه صندلی کنار سفره قشنگ یلدا بذارید .... (بدون میز که جو خیلی صمیمی تر و مهربون تر باشه هرکسم برنامه داشت رو صندلی بشینه و اجرا کنه ) 

اهنگ پخش کنید

مسابقه 

نمایش 

اگر بچه ها ساز موسیقی بلند باشن و بتونن بیارن و مدیر اجازه بده که اجرا کنن هم خیلی خوبه 

حافظ خوانی و شاهنامه خوانی 

خیریه راه بندازن پر از خوراکی های یلدایی

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم
توی نماز خونه  تزئینات خوشگل داشته باشید  کرسی بزارید بعدم یه صندلی کنار سفره قشنگ یلدا ...

عزیزم خیلیی ایده هات خوبن 

فقط تو سالن مبخوایم احرا کنیم ایده هایی دیگه نداری 

مثلا چه مسابقه هایی بزاربم

عزیزم خیلیی ایده هات خوبن  فقط تو سالن مبخوایم احرا کنیم ایده هایی دیگه نداری  مثلا چه م ...

خب توی سالنم میشه این چیزایی که گفتم ....

مسابقه پانتومیم 

مشاعره

یا تقلید صدا (حالا حیوانات باشه یا هرچی) 

یا اینکه چند نفرو بیارید اهنگ پخش کنید به نوبت با اهنگ دابسمش اجرا کنن(حالا لازمم نیست اهنگ قری باشه 😂 مجاز باشه مسئله ای توش نباشه)

یا اینکه بهشون چندتا کلمه بگید باهاش جمله قشنگو با احساس بسازن 

حالا یخورده کثیف ترش کنیم 😂 ماست خوری و پفک خوری

بعد از بچه هایی که تماشگر بودن بخواید با دست زدنشون برنده رو اعلام کنن 

کلا برنامه شب یلدا باید سراسر شورو هیجان باشه در عین حال صمیمی (خیلی تو روحیه بچه ها اثر میزاره)

واقعا تنها متن خوندن تو همچین مراسمی کسل کنندست 

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم