2777
2789

دوروزه هم خیلی گریه برا شیر میکنه هم شیرش ک میدم سریع بالا میاره میگید چیکار کنم

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  

رفلاکس داره خب به جا گریه ببرش پیش متخصص تا ریه اش عفونت نکرده

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفلاکس داره  ببر دکتر و یه سری نکاتو رعایت کن بهتر میشه انشالله

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

رفلاکس داره ببرش دکتر 

خودتم فعلا لبنیات نخور

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

عارقشو بگیر روی بالش بخوابونش سرش بالاتر از شکمش باشه 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

ریفلاکس داره ببر شاید سونو معده بنویسه با شربت درمان میشه فقط زود ببر فصل سرماس ریه هاش درگیر نشه

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
عارقشو بگیر روی بالش بخوابونش سرش بالاتر از شکمش باشه 

همینکارو میکنماول اروق میزنه بعد بالا میاره

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  

حتما ببرش دکتر‌

دختر منم تا شیش ماه ریفلاکس شدید داشت‌

با دکتر در مورد شیر آنتی‌ ریفلاکس‌ مشورت کن برای‌ من که خیلی خوب بود‌

سعی کن آروغشو بگیری و تو سطح شیبدار بخوابونیش‌ (طرف سرش بالاتر باشه) کریر برای این بچه‌ها مفید و راحته‌

لبنیات نخور ببین فرقی میکنه براش یا نه

خدا با منه. پس همه چی خوب پیش میره😊
همینکارو میکنماول اروق میزنه بعد بالا میاره

نزار زیاد بخوره کم کم بهش بده هی بلدش کن عارق بزنه دوباره بده شکنسو بمال کمرشو بمال کمرشو با یه شال ببند گرم نگه دار

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا