بچه ها من باید چیکار کنم از دست اینایی که خودشونو دکتر میدونن و میان همش میگن حامله ای لاک نزن ناخناتو ریموو کن ارایش نکن و این چیزا ... من از چندتا دکتر پرسیدم بخدا. گفتن اگه بوی مواد کاشت اذیتت نمیکنه هیچ اشکالی نداره کاشت ناخن تو بارداری اگه واسه اولین بار باشه یه کم خطرناکه چون احتمال قارچ و عفونت وجود داره. ولی واسه منی که دو ساله ناخنام کاشته ضرری نداره اگه هم ضرری باشه در حد ضرریه که مایع ظرفشویی به پوستم میرسونه.... من دوس دارم یه مامان خوشگل و با اعتماد به نفس باشم تا اینکه بخاطر یه سری احتمالات خودمو اذیت کنم اصلا دوس ندارم از این مامانایی باشم که یهویی یه حالت افسردگی به خودشون میگیرن نه آرایشی نه لاکی صبح تا شبم ماتم گرفتن که نکنه تو دوران بارداریشون شوهرشون ازشون سرد بشه و این چیزا...😔 به نظرم یه مامان خوب اول باید خودشو دوس داشته باشه و واسه خودش ارزش قائل شه❤️😍 موافقا دستا بالا
من جایی خوندم تو لاک و مواد کاشت یه موادی داره که روی قلب جنین تاثیر میذاره و بهتره استفاده نشه
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند