2777
2789
عنوان

شوهرم راست میگه یا نه بیاید بگید

534 بازدید | 17 پست

بچه ها چند وقت پیش تو گوشی ش (از این مدل های ساده)قسمتی دارن که نوشته بررسی شماره دوتا شماره دختر دیدم زنگ زدم فهمیدم دو تاشون دخترن بعد ازش پرسیدم گفت یکی شون به اسم دوستش سیو بوده تو گوشیش که دوستش سیم کارتشو داده به دختره و اون یکی هم مث اینکه برای اون کار میکرده دوتا شماره رو هم دوستش توی گوشی شوهرم اینجا قائم کرده که داشته باششون تو گوشی خودش نباشن من باور نکردم گفتم الکیه الکی میگی بعد از کلی قسم خوردن رفت قران رو اورد گذاشت روی سر بچه مون گفت بچه مو با دستای خودم کفن کنم این به این قران قسم این شماره ها مال من نیستن بخدا من دوست دختر ندارم شما بودید باورم میکردید؟چکار کنم همش بهش شک دارم 

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨

اقایون چرا تا یه چی بهشون میگی میگن کار دوستمه کار من نیس؟

شماره کیه تو گوشیت؟؟مال دوستمه 

چت کیه تو گوشیت؟؟دوستم چت کرده

ایشون کی ان باهاش بیرونی؟؟دوس دختر دوستمه

😐😐😐

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقایون چرا تا یه چی بهشون میگی میگن کار دوستمه کار من نیس؟ شماره کیه تو گوشیت؟؟مال دوستمه  چت ...

دقیقاااا ولی اون مدل قسم خوردنش رو 

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨

ن دیگ اینجوری قسم بخوره من باشم باور میکنم . هیچی ارزش جون بچه رو ندلره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند