2777
2789
عنوان

بچه ی شیش ساله ی فامیلمون مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 94 پست
خب سال های قبل داروشو راحت تر وارد میکردن الان با همه دشمنن چجوری بیارن ؟؟ از سوریه و عراق و یمنم که ...

ای داد😔ایشالله خودشون دچار بشن تا بفهمن جون مردم هم عزیزه 

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرتو درگیر نکن سرما نخورده بودن

آره نه سرما نخورده بودن

دیوونه شدم اینقدر میترسم از این موضوع از وقتی شنیدم   

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   
قربونت عزیزم خدا نگهدار و حافظ بچه ی شمام باشه ان شالله❤ یه دختر ۲ ساله هم دارم اونم بیماری آلرژی شد ...

خداخودش به همه بچه هارحم کنه من شربت ایمونس خریدم میگن برای تقویت سیستم ایمنی ۴۴خریدم روزی به قاشق مرباخوری میدم دخترم دوسالشه ولی وزنش ۹۵۰۰خیلی بدغذاس رفلاکس والرژیم داره😭

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
خداخودش به همه بچه هارحم کنه من شربت ایمونس خریدم میگن برای تقویت سیستم ایمنی ۴۴خریدم روزی به قاشق م ...

عزیزم ان شالله🤲دختر منم ۲۶ ماهشه ۱۰ کیلوئه😢زینک داره ولی ندادم بهش چند روزه دارم اسپری آسمی براش میزنم اوضاع ریه هاش خرابه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
ای داد😔ایشالله خودشون دچار بشن تا بفهمن جون مردم هم عزیزه 

عزیزم چه ربطی به دارو و دشمن دداره.واکسنش که زیاد بود .یه پروسه علمیه سادش اینه ویروس هر چند سال به انتی بیوتیک وداروهای مربوطه مقاوم میشه وقویتر میشه.

عزیزم ان شالله🤲دختر منم ۲۶ ماهشه ۱۰ کیلوئه😢زینک داره ولی ندادم بهش چند روزه دارم اسپری آسمی براش م ...

خدانگهدارش باشه منم توخونه ام اصلاهیج جانمیرم میترسم حتی خونه خانوادمم نمیرم 

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
خدانگهدارش باشه منم توخونه ام اصلاهیج جانمیرم میترسم حتی خونه خانوادمم نمیرم 

خدا نگهدار همه بچه ها باشه ان شالله زودم دوره ی این مریضی کوفتی رد شه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
ترس چیه؟ مراقبت خیلی کار سختیه؟ تو شهر ما خیلی بچه مرد امسال

بچه ی من سابقه ی عمل قلب داره بخاطر همین میترسم عزیزم وگرنه مراقبش هستم واکسنم هر سال میزنم براش