2777
2789
عنوان

بچه ی شیش ساله ی فامیلمون مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 94 پست

بمیرم الهی  

خواهر زاده های من هم 6 و 7 ساله نوبتی گرفتن لاغر بودن شدن اسکلت

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبرنگار لازم نیست دکتر باشه همه جا میره میبینه

یعنی یه خبر نگار ميتونه ریشه کن شدن یا گسترش یه بیماری رو تایید کنه؟ یا این که از قول یه متخصص صحبت کرده؟ 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خدا حفظش کنه عزیزم سلامتی همراهش باشه همیشه

ممنونم عزیزم خدا دختر گلتو نگهداره برات ان شالله

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
بده ولی برو بشور من همون لحظه دستمو میشورم یه ژلم تو کیفم دارم

فوری اومدم دستامو با اسپری ضد عفونی کردم، ولی بغل بدون روبوسی هم کردن، فکر کنم دارم تلقین میکنم حالم بد شده   

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   
ممنونم عزیزم خدا دختر گلتو نگهداره برات ان شالله

آمیییین عزیزم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
یعنی یه خبر نگار ميتونه ریشه کن شدن یا گسترش یه بیماری رو تایید کنه؟ یا این که از قول یه متخصص صحبت ...

اره عزیزم شما وقتی بری تو بیمارستان مردم ببینی همه بیمارن میفهمی هنوز هست.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
والامیگن این بیماری مختص پاییزوباشروع زمستان ریشه کن میشه نمیدونم کدوم حرف روباورکنم

عزیزم من صمدپور نمیدونم کیه.اما خواهرم با معاون بهداشت شهرمون کار میکنه گفته فاز دومش ‌کمتر از یه ماه دیگه شروع میشه

تاجاییک خبردارم سالهای قبل کشته نمیداد چرا اینقدر شدیدشده

خب سال های قبل داروشو راحت تر وارد میکردن الان با همه دشمنن چجوری بیارن ؟؟ از سوریه و عراق و یمنم که نمیتونن وارد کنن

بخدا من تو این نی نی سایت نابود شدم هروز ب دختر ۷ سالم دعا و ایه الکرسی فوت میکنم تا بره مدرسه برگرد ...

خدابهش سلامتی بده ونگهدارش باشه دخترمن دوسالشه کم وزن وضعیفه الرژیم داره خدایاخودت رحم کن

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
خدابهش سلامتی بده ونگهدارش باشه دخترمن دوسالشه کم وزن وضعیفه الرژیم داره خدایاخودت رحم کن

قربونت عزیزم خدا نگهدار و حافظ بچه ی شمام باشه ان شالله❤ یه دختر ۲ ساله هم دارم اونم بیماری آلرژی شدید داره لاغرم هست😭هیچ جا نمیبرمش از ترسم غیر از خونه خواهرم اونم با ترس و لرز

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا