2777
2789
عنوان

بچم غذای جویدنی عوق میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 107 پست
اوه وزنش ماشالا خوبه منم اکثر وقتا میزارم جلو بچه هام خودشون میخورن فثط بخورن مدل خوردتش مهم نیست

من چیزای مقوی خیلی بهش میدم مغزیجات پودر میکنم براش فقط مشکلش نجویدنه و گاهی خیلی عق میزنه  

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده

وزنش خیلی پایینه...مطمین باش هنوز رفلاکس داره...شربت رانیتیدین باید بدی... ببین رفلاکس و الرژی پنهان پسر منو تا عفونتهای مکرر گوش میانی و گذاشتن وی تی به گوشش هم رسوند... دکتر گوش و حلق و بینی علت عفونتهای گوشش رو رفلاکس میدونست که این اسید برمیگرده به سمت بالا و حلق و مجاری گوش رو اسیب میزنه...

حالا شما حتما ببرش متخصص اطفال و یا گوارش کودکان دقیقا شرح حال بده...گناه داره کوچولوعه هنوز... 

اصلا چه اشکالی داره میکس بدی...مسابقه که نیست که حالا حتما تا یکسالگی باید غذای نرم بخوره... کم کم جویدن رو یاد میگیره... 

الا بذکر الله تطمئن القلوب... پسرم نفسم... دخترم آرامش قلبم ...همسرم سایه سرم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه عوق میزنه دلیلش اینه که خیلیییی ضعیفه دلیل اینکه باردارها هم عوق میزنن همینه از ضعف زیادع با ...

خداکنه بهتربشه لباس نوزادی تنش میکنم هفت کیلویه قدشم هفتادوپنج.بردم دکتراطفال کلی اشتهااوروویتامین دادتاثیرنکردکه نکرد😢

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
وزن بچت ماشالاعالیه که .بچه من هفت کیلویه 😕😕.خوبه بادست میدی عوق نمیزنه حداقل من چه بادست چه باقاش ...

همش با گوشکوب غذاشو له میکنم ولی یکم کمتر از قبل اگه یخورده درشت یا سفت باشه عق میزنه ولی با دست درشت هم بدمش عق نمیزنه بچه من نارس بود وزنش ۸۰۰ گرم بود دکتر هم بردمش گفت از رفلاکس نیست کم کم بهش درشت بده خوب میشه اخه اصلا جویدن بلد نیست

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده
وزنش خیلی پایینه...مطمین باش هنوز رفلاکس داره...شربت رانیتیدین باید بدی... ببین رفلاکس و الرژی پنهان ...

دارم میمیرم ازغصه .تادوسالگی عمراهشت کیلوهم نمیشه.درست میگی اطفال بردم هیچی به هیچی اینسری میبرم گوارش کودکان

همش با گوشکوب غذاشو له میکنم ولی یکم کمتر از قبل اگه یخورده درشت یا سفت باشه عق میزنه ولی با دست درش ...

وای خداااا

ماشالاااا وزنش رو پیش کسی نگو🙈🙈🙈

منم زیاد وقت میزارم واسه بچه هام.جوانه های مختلف درست میکنم و غذای مقوی..ولی نمیخورن 

الان ۹ کیلو اند

همش با گوشکوب غذاشو له میکنم ولی یکم کمتر از قبل اگه یخورده درشت یا سفت باشه عق میزنه ولی با دست درش ...

یعنی چی😕😕خوب اگه برنج وغذای خودتون عوق نمیزنع همین بده دیگه سوپ نمیخوادبدی.من بچم سه کیلووصدگرم دنیااومدالان نوزده ماهشه هفت کیلویه خیلییی کم وزن گرفته .چی دادی به بچت ماشالاخوب وزن گرفت

وای خداااا ماشالاااا وزنش رو پیش کسی نگو🙈🙈🙈 منم زیاد وقت میزارم واسه بچه هام.جوانه های مختلف در ...

چن وقتشونه؟غذای خودتونه بدین شاید اونارو دوس ندارن منم حس میکنم بچم غذای آبکی و سوپ کمتر دوس داره ولی خب درشت نمیتونه بخوره با دست هم بدم کم میخوره 

وای خداااا ماشالاااا وزنش رو پیش کسی نگو🙈🙈🙈 منم زیاد وقت میزارم واسه بچه هام.جوانه های مختلف در ...

تازه میگه بچم نارس دنیااومدهشت صدگرم بوده.من بایدبرم بمیرم سه کیلووصدگرم دنیااومداونوقت هفت کیلوشده .خوشبحالش خوب وزن بچش گرفته.بچه من ازنارسم بدتره😅.بچت چندماهشونه ؟دوقلوداری درستع؟توتاپیکای دیگه دیدمت

یعنی چی😕😕خوب اگه برنج وغذای خودتون عوق نمیزنع همین بده دیگه سوپ نمیخوادبدی.من بچم سه کیلووصدگرم دن ...

من هر روز گوشت و مرغ سیب و زمینی و برنج چهارشیره  سویق مغزیجات میدم خب با دست کمتر میخوره مجبورم کنارش غذا ابکی خودشم بهش بدم

خداکنه بهتربشه لباس نوزادی تنش میکنم هفت کیلویه قدشم هفتادوپنج.بردم دکتراطفال کلی اشتهااوروویتامین د ...

خب منن شماره دو تن شون میکنم.الان لباساشون داغونه سه بزرگه دلم نمیخواد دو بخزم امیدوارم زودتر بزرگ‌بشن😬😬 ولی بعید میدونم تا تولد بتونن سه تن کنن

ببین همین الان ی بند انگشت گوشت چرخ کرده اگه داری بنداز تو یه استکان اب..بزار جوش بیاد ابش ک نصف شد یکم هل زیره یا ادویه ی دیگه بهش بزن ک بوی بدش رو بگیره.یکمم خوش نمکش کن..قاشق قاشق بریز تو دهنش

مماخشو بگیر دهنو باز کردن با قاشق بریز تو دهنش

باور کن سه تا قاشق بخوره یهو دوپینگ میشه..حالا فرقی ام نکرد بلاخره مقویه..دو سه بار براش درست کنی جون میگیره

اونقد هیچی نخورده میلش ب هیچیییی نمیکشه

بعدم مثلا کوکو یا ماکارونی درست کن.ریز ریز بزار جلوش..شاید انگیزه بشه خودش بخوره

چن وقتشونه؟غذای خودتونه بدین شاید اونارو دوس ندارن منم حس میکنم بچم غذای آبکی و سوپ کمتر دوس داره ول ...

تو بیست ماهن

من همه چی میدم..غذاهای ابکی مث سوپ و حلیم و اش رو خیلی دوست دارن یه رور درمیون براشون درست میکنم.خورشت ها رو هم بیشتر دوست دارن.غذای خودمونم میخورن ولی کلا کم غذان.شیرم کم میخورن نسبت ب بقیه

ی تاپیک خانمه میگعت هفته پنج تا شیرخشک میخره..من هفته جهارتا برا دوتا میگیرم😐

تو بیست ماهن من همه چی میدم..غذاهای ابکی مث سوپ و حلیم و اش رو خیلی دوست دارن یه رور درمیون براشون ...

بعضی بچها ذاتن کم خوراکن بچه من بعضی وقتا اشتهاش خوبه بعضی وقتا هم دیوونم میکنه 

من هر روز گوشت و مرغ سیب و زمینی و برنج چهارشیره  سویق مغزیجات میدم خب با دست کمتر میخوره مجبور ...

عوق زدنشون ازرفلاکسه شاید😢