2777
2789
عنوان

بچم غذای جویدنی عوق میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 107 پست

مغزیجات دوست نداره؟ من گردو و بادام رو تیکه میکرد میدادم کم کم میجوید... میدونم خیلی سخته...اعصاب مادر واقعا درگیر میشه... ولی فعلا اولویت تقویت بنیه بچه اس... تا حالا دیدین یه بچه پنج ساله رو غذای میکس بدن؟ نه... طول میکشه ولی درست میشه...

در نهایت یه عکس از مری و معده اش بگیرید... ان شاالله که همه چیز اوکی هست...

لوزه سوم هم خیلی تو بلع بچه تاثیر داره

همینطور همون رفلاکس... باعث ازار حلق و گلوی بچه میشه و بلع براش سخت میشه.

الا بذکر الله تطمئن القلوب... پسرم نفسم... دخترم آرامش قلبم ...همسرم سایه سرم  
بعدیک سالگی میکسم ندادم دیگه.اخه نوزده ماهشه تاکی میکس بدم میترسم میکس بدم بدترجویدن یادنگیره .قدووز ...

مهم اینه بخوره..گناه داره

یاد میگیره جویدن رو..بچه ات بدغذاست باید باهاش کنار بیایی

اگه میکس میخوره درست کنه براش

ببین چ طعمی دوست داره..اینکه میگی پفک دوست داره احتمالا خوش نمک دوست داره.زیاد نه هااااا ولی یکم خوش نمک کن ببین چی میشه

دخترای من نوزده ماهن..نهم تولدشونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزور غذا میدی شاید واسه اون عق میزنه

شربت اشتها بده بعدم غذا رو بزار جلوش بی توجه باش بهش..بازی بازی میکنه یه خورده میخوره بعده نیم ساعتم جمع کن ...دو سه ساعت دیگه دوباره بیار 

بچه منم همینجوره بخدا پیر شدم الانم۱۹ ماهشه هنوز عق میزنه ولی با دست بهش مثلا برنج.  کباب و خورشت بدم میخوره وزنش ۱۱.۲۰۰ دارم دیوونه میشم تا کی اینجوریه 

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده
بعدیک سالگی میکسم ندادم دیگه.اخه نوزده ماهشه تاکی میکس بدم میترسم میکس بدم بدترجویدن یادنگیره .قدووز ...

شیر موز درست کن پسته هم بریز توش حداقل یه چیز مقوی بخوره

دختر منم ۱۴ ماهشه فقط چیزای آبکی میخوره 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
مغزیجات دوست نداره؟ من گردو و بادام رو تیکه میکرد میدادم کم کم میجوید... میدونم خیلی سخته...اعصاب ما ...

بچه بودرفلاکس داشت نمیدونم والاخوب شده یانه .دکترچی بایدببرمش ؟نه اجیل و..هم نمیخوره براش ریزریزمسکنم میدم دهنش عوق میزنه میندازه بیرون .تونی نی سایت ازهمه کم وزن تره بچم وزن تولدشم سه کیلووصدگرم بود

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
نه میوه نه غذاهیچی دوست نداره ونمیخوره حالاپفک بدم میخوره منم نمیدم

بچه منم پفک خیلی دوس داره حالا اگه ی چیز دیگه بدمش عق میزنه

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده
فدات شم ازیک سالگی میکس نمیدم ولی چه فایده جویدن یادنگرفت که.قدووزنش زیرنموداره نوزده ماهشه ولی ظاهر ...

کم کم یاد میگیره

ببین غذاشو نرم بگیر ولی میکس اصلا نکن

با دست دوست نداره بخوره؟؟؟مثلا کته رو گردالی کنی نمیخوره خودش؟؟؟

شیر موز درست کن پسته هم بریز توش حداقل یه چیز مقوی بخوره دختر منم ۱۴ ماهشه فقط چیزای آبکی میخوره&nb ...

شماچرامیکس میدی.وزنش هفت کیلویه قدش هفتادوپنج .اندازه بچه شش ماهس دقیقا.لباس نوزادی تنش میکنم باورت میشه

بچه منم همینجوره بخدا پیر شدم الانم۱۹ ماهشه هنوز عق میزنه ولی با دست بهش مثلا برنج.  کباب و خور ...

اوه وزنش ماشالا خوبه

منم اکثر وقتا میزارم جلو بچه هام خودشون میخورن

فثط بخورن مدل خوردتش مهم نیست

کم کم یاد میگیره ببین غذاشو نرم بگیر ولی میکس اصلا نکن با دست دوست نداره بخوره؟؟؟مثلا کته رو گردال ...

نه بابا.جلوش یه مدت گذاشتم اصلانخوردخودمم میدم گریه میکنه عوق میزنه میده بیرون

فوق تخصص اطفال باید ببریش  بچه بد غذا خیلی با روح و روان مادر بازی میکنه ...تجربه کردم..

اطفال هیچی حالیش نیس میگه طبیهیه عوق زدن .اخه کجاش طبیعیه نوزده ماهه بایدراحت بخوره یاعوق بزنه

نه بابا.جلوش یه مدت گذاشتم اصلانخوردخودمم میدم گریه میکنه عوق میزنه میده بیرون

اینکه عوق میزنه دلیلش اینه که خیلیییی ضعیفه

دلیل اینکه باردارها هم عوق میزنن همینه از ضعف زیادع

باید تقویت بشه..اهن و مولتی ویتامین درست حسابی بده

عرق گوشت درست کن بزوووور بهش بده.قاشق قاشق بریز تو دهنش

دو سه روز بتونی اینطوری چیزای مقوی بدی یکم جون میگیره خودش میاد سراغش..مثلا پودر پسته و بادوم بریز تو بستنی بده

اگه تقویت بشه حتما خودش میاد سراغت

بچه منم همینجوره بخدا پیر شدم الانم۱۹ ماهشه هنوز عق میزنه ولی با دست بهش مثلا برنج.  کباب و خور ...

وزن بچت ماشالاعالیه که .بچه من هفت کیلویه 😕😕.خوبه بادست میدی عوق نمیزنه حداقل من چه بادست چه باقاشق عوق میزنه تازه کوچیک کوچیکم میدم وضعم همینه باز.باقاشق میدی عوق میزنه؟