2777
2789
عنوان

بچم غذای جویدنی عوق میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 107 پست
اردیبهشتین دیگه بله دوتان..دو چهارصد و پونصد بودن

خوب وزنشون نسبت به تولدشون خوبه دیگع.دخترمن شش اردیبهشته☺☺

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
عوق زدنشون ازرفلاکسه شاید😢

نه دکترش گفت از رفلاکس نیست از همین کلینیک سایت پرسیدم میگه غذا درشت بهش بده که عادت کنه ولی نمیتونه عق میزنه باید ببرمش متخصص گوارش اگه اینجور میخواد پیش بره

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب وزنشون نسبت به تولدشون خوبه دیگع.دخترمن شش اردیبهشته☺☺

بچه من ۲۵ فروردین بایستی ۲۵ خرداد بدنیا میومد

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده
تو بیست ماهن من همه چی میدم..غذاهای ابکی مث سوپ و حلیم و اش رو خیلی دوست دارن یه رور درمیون براشون ...

هم اینکه بچه هات عوق نمیزنن خدات شکرکن😂.من والااینهمه کم وزنه وکم اشتهانگران این چیزاش کمترم بیشترنگرانیم عوق زدنشه .بچه من چهارده تادندونم داره .بچه هات چندتادندون دارن؟غذای نونی چه جوربهشون میدی؟

بچه من ۲۵ فروردین بایستی ۲۵ خرداد بدنیا میومد

چندروزازدخترمن زودتردنیااومده .چندتادندون داره بچت؟بچه شماهم رفلاکس داشت؟

نه دکترش گفت از رفلاکس نیست از همین کلینیک سایت پرسیدم میگه غذا درشت بهش بده که عادت کنه ولی نمیتونه ...

عزیزم خودت که میگی بادست میدی عوق نمیزنه نگرانه چی هستی پس؟دخترمن چه بادست چه باقاشق عوق میزنه توعمرش یه تیکه نونم نخورده😕

چندروزازدخترمن زودتردنیااومده .چندتادندون داره بچت؟بچه شماهم رفلاکس داشت؟

اره افتضاح بود تا چهارماه اول شیر بالا میورد بچه من رشدش عقبه ۱۸ ماهه تازه راه افتاد ۹تا دندون داره ولی بقیه هم دارن درمیان زدن بیرون

عزیزم خودت که میگی بادست میدی عوق نمیزنه نگرانه چی هستی پس؟دخترمن چه بادست چه باقاشق عوق میزنه توعمر ...

خب میگم که با دست نصف اون چیزی که باید بخوره نمیخوره مجبورم کنارش بهش سوپ بدم که وزن بگیره 

عزیزم خودت که میگی بادست میدی عوق نمیزنه نگرانه چی هستی پس؟دخترمن چه بادست چه باقاشق عوق میزنه توعمر ...

بچه منم نمیتونه نون بخوره نون تیکه میکنم تو ابگوشت یا ماست براش

هم اینکه بچه هات عوق نمیزنن خدات شکرکن😂.من والااینهمه کم وزنه وکم اشتهانگران این چیزاش کمترم بیشترن ...

دندوناشونو نمیدونم..ولی نونم میخورن.شاندویچ همبرگر ببینن جیقه ک میزنن🙄

اوق زدن فقططط واسه ضعیفیه. من خودم ضعیف میشم عسل میاد سمتم همینجوری میشم.یا روغن سرخ کردنی بو میده ب نظرت؟  وقتی ضعیف بشم بوی روغن رو حس میکنم فاجعه اااااس.. اونقددد کته دوست دارم ولی اونوقتا ماسک میزنم وقتی جوش میاد😐😐 

شماچرامیکس میدی.وزنش هفت کیلویه قدش هفتادوپنج .اندازه بچه شش ماهس دقیقا.لباس نوزادی تنش میکنم باورت ...

همون اوق میزنه یکمی از قبل بهتر شده 

دختر منم لباساش بهش کوچیک نمیشه ۸ کیلو قدش هم ۷۵

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
دندوناشونو نمیدونم..ولی نونم میخورن.شاندویچ همبرگر ببینن جیقه ک میزنن🙄 اوق زدن فقططط واسه ضعیفی ...

برنج چندقاشق بهشون میریزی؟

خانمی دخترت احتمالا الرژی داشته ورفلاکس که نه‌وزن گرفته نه خوب غذا میخوره باید دارو مصرف میکرده مثل امپروزل نکسیوم خیلی کوتاهی کردی دکتر گوارش باید میبردی الان دیر نشده باید ببری گوارش هم دارو میده هم رژیم غذایی حتما ببر  پشت گوش ننداز دخترت باید درمان بشه بدتر میشه چرا سهل انگاری کردی عزیرم منم دخترم رفلاکس داره از سه ماهگی دارو میخوره با شیر مخصوص .حتما ببر دکتر گوارش

شادی وارامش سهم همه انسان هاست ......
خانمی دخترت احتمالا الرژی داشته ورفلاکس که نه‌وزن گرفته نه خوب غذا میخوره باید دارو مصرف میکرده مثل ...

دخترمنم تایک سالگی داروخورد.درسته علاوه بررفلاکس الرژیم داره کامل کامل الرژیش خوب نشده موندم عوق زدنش ازچیه