2777
2789
عنوان

خانم های باردار لطفا میاین

159 بازدید | 24 پست

شما کی بیبی زدید و متوجه شدید باردار هستید؟

روز موعد قطعا جواب میده؟

من ۱۲روز بعد اقدام زدم منفی بود ولی زیر دلم خیلی تیر میکشه و یکم که کار میکنم کمرم درد میگیره.

به دکترم علائممو گفتم گفت اینشالا بارداری چون دفه پیش سقط کردم گفت فقط استراحت کن.

ممکنه روز موعدم باردار باشم ولی منفی بشه؟

خواهش میکنم راهنماییم کنین

فکر نمیکنم منفی بشه ولی ممکنه خیلی کم رنگ باشه دوروز بعد از موعد بزن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنم منفی بشه ولی ممکنه خیلی کم رنگ باشه دوروز بعد از موعد بزن

دکترم گفت سریع بزن هرچی زودتر بفهمیم بهتره

سریع بفرستمت سونو

موعدم شنبه هست اگر زدم منفی بود باز دوشنبه میزنم

ممنوتم😘

دکترم گفت سریع بزن هرچی زودتر بفهمیم بهتره سریع بفرستمت سونو موعدم شنبه هست اگر زدم منفی بود باز د ...

عزیزم اقدامت کی بوده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

دکترم گفت سریع بزن هرچی زودتر بفهمیم بهتره سریع بفرستمت سونو موعدم شنبه هست اگر زدم منفی بود باز د ...

فردا صبح بزن احتمالا نشون میده اگه نداد وایستا یکشنبه یا دوشنبه 

فقط استرس  نداشته باش

۸آذر بوده ببخشید دیر جواب دادم هم تاپیک زدم اینترتم تموم شد😔

احتمالا روز موعدتم نشون بده اگه نداد تا دوشنبه واستا