2777
2789
عنوان

تجربه يادگيري مكالمه زبان انگليسي

683 بازدید | 17 پست

سلام

آيا راه جالبي براي يادگيري مكالمه انگليس رو پيدا كرديد؟

مي گن لغت رو توي جمله ياد بگيريد. وقتي سراغ جمله مي رم گرامرش رو بلد نيستم. گرامر رو شروع مي كنم لغت بلد نيستم . فيلم زبان اصلي مي بينم ولي معنيش رو نمي فهمم. وقتي روي يك جمله يا لغت متمركز ميشم بقيه اش از دستم در ميره

شده يك دور باطل 

فلش كارت، پادكست، كتاب ساده و خلاصه همه راه هاي توصيه شده رو هم امتحان كردم.

كلافه شدم

اگر شما نظري داريد خوشحال ميشم بامن به اشتراك بگذاريد

سلامت و رضايت شما افتخار من است.متخصص طب سنتي

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیلم دیدن من خیلی تاثیر داشت برام

من ترم یک اموزش زبانم بهمون گفتن فیلم ببیتید میشه بهم معرفی کنی چند تا فیلم خوب 

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔
504 واژه رو خوندی؟ باید کتاب های سطح دار و بخونی از سطح پایین شروع کنی بیای بالا

آره 

ولي به همون چرخه باطل گرامر برخوردم

تمريناش رو اصلا نتونستم حل كنم

سریال فرندز، آشنایی با مادر،this is us، اینا خوبن واسه شروع چون دیالوگ محورن

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
سریال فرندز، آشنایی با مادر،this is us، اینا خوبن واسه شروع چون دیالوگ محورن

مرسی😘

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔
آره  ولي به همون چرخه باطل گرامر برخوردم تمريناش رو اصلا نتونستم حل كنم

از گوگل استور برنامه های آموزش گرامر و دانلود کن. برا سطح پایه خیلی خوب و ساده توضیح دادن

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
من الان مترجمیم. آموزش خوبه؟ شاید ارشد و آموزش بخونم

واطه لیسانس هیچ فرقی استادامون گفتن نداره که اموزش باشی یا مترجمی یا ادبیات زبان 

مهم فوقته ک اگه میخای تدریس کنی باید اموزش باشب

يكي توصيه كرد از كتابهاي اول راهنمايي قديم شروع كنم و تا آخر دبيرستان برم

نظر شما چيه؟

واطه لیسانس هیچ فرقی استادامون گفتن نداره که اموزش باشی یا مترجمی یا ادبیات زبان  مهم فوقته ک ...

ادبیات و مترجمی تو بعضی از درسا مشترکن ولی خوب تفاوتاشونم زیادن. چون اکثر دوستام ادبیاتن با درساشون آشنایی دارم

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘