2777
2789
عنوان

یه بحث جذاب

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 66 پست
ببین تو فامیل ،دوستات همچین کسی نیس

نه هرچی فکر میکنم نیس یکی هم هس داره طلاق میگیره خانوادشو زیاد دوس نداره

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب معیاری داره  داداشت

برا بعضیاخیلی مهمه انگار،،برادرشوهره منم میگه فقط زن چشم سبزمیخوام وتمام😳😳هرچی بهش میگیم نجابت وفاداری اصالت و این چیزا توزندگی مهمه وماندگار نه رنگ چشممم ولی بازم حرف خودشومیزنه حالام دربه در دنبال چشم سبزه😂😂😂😂

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

شرمنده من بودم اصلا قبول نمیکردم دنبال مورد باشم برای داداشم

اخه اینم مگه شد شرط ازدواج 

بابا بچه بازی نیستا حرف یه عمر زندگیه 

عاقلانه انتخاب کن بعد عاشقانه زندگی کن

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

از تو لپ لپ شوخی کردم بابا داداش من یه خوشششششکلشو پیدا کرده ولی هیشششششکی موافق نیست .اینی که میگم خوشکل یعنی خوشکلااااا

یه مرضی هست به نام خود ترکونی ،کاربر چند ساله هستم به دلایلی خودمو ترکوندم نتونستم نی نیسایتو فراموش کنم  چند باره برگشتم 😍😍😍
داداشت خودش خوشگل هست تحصیلاتو و کار با درآمد بالا خونه ماشین داره ؟ دخترای دسته گلمونو خوشبخت میتون ...

😂😂😂چیز دیگه نمیخوای 

داداشت خودش خوشگل هست تحصیلاتو و کار با درآمد بالا خونه ماشین داره ؟ دخترای دسته گلمونو خوشبخت میتون ...

همینو بگووووو

همین برادرشوهره من که خودشو پاره کرده واسه دختره چشم رنگی بعد هیچی نداره نه خونه ماشین نه شغل فقط ادعا😞

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
وای عین برادرشوهره من میگه فقط زن چشم سبز میخوام وتمام

به نظرم برادر شوهرتو مجبور میکنن که زن بگیره یه چیزی گفته که پیدا نشه خودشو راحت کنه 😂

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
از تو لپ لپ شوخی کردم بابا داداش من یه خوشششششکلشو پیدا کرده ولی هیشششششکی موافق نیست .اینی که میگم ...

اوففف

😂😂😂چیز دیگه نمیخوای 

عه  چطور فقط داداشت بخواد ؟؟ 🙄

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭