2777
2789

دوستان دو روزه احساس میکنم زیر دلم یه کم پایین تر یه وزنه وصله موقع راه رفتن ببخشید انگار که ادرارم میخاد بریزه یا انگار میخاد بترکه شکمم هم از بالا به اندازه چهار ناخن خالی شده انقباض هم دارم ولی منظم نیست واژنم هم انگار میخاد پاره شه...دکترم معاینه لگن انجام داد دیروز ولی چیزی نگفت که کی زایمان میکنم فقط گف لگنت خوبه برای زایمان طبیعی... کیا اینجور بودن بعدش کی زایمان کردن 

خدایا مواظب همسر  مهربونم و پسرمباش به خودت سپردمشون💙💙

چند هفته ای؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه آخر طبیعیه بعضیها اینطورند.استراحت زیاد کن تا نی نی زودتر از موعد به دنیا نیاد وگرنه خیلی اذیت میشی

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
نزدیک چی ب نظرت نزدیکه اخه من سی و شیش هفتمه زود نیست ب نظرت 

نه نزدیک هم نیس چون اگه بود دکترت میگفت

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
طبیعیه احتمال زیاد بچه خوب چرخیده سرش تو لگنه براهمین فشارروی مثانته

اهان من فکر کردم چن وقت دیگه زایمانمه اینجوری باشه ک خوبه

خدایا مواظب همسر  مهربونم و پسرمباش به خودت سپردمشون💙💙
36

طبیعیه....ولی وقتی وارد ماه ۹ شدی سعی کن پیاده روی کنی..تو ماه هشت کمی به خودت استراحت بده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چن هفته میرم تو نه ماه ؟

ببین از هفته ۴۰ به بعد وقت زایمانه انشالله....

نه گلم از ۳۷ هم زایمان انجام میشه و بچه کامله

به من که بهداشت اینجوری گفت