2777
2789
عنوان

امروز ۱۲ انتقالم+عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 4260 بازدید | 176 پست
انشاالله ک‌ همه چی روبراهه..دلتو بسپار ب خدا..انرژی مثبت بده ب تودلیت😍

سعی میکنم ریلکس باشم

آخه دوتا سقط بدون قلب داشتم

از سونوی قلب خیلی میترسممم

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارک باشه گلم ببخشیدمیشه بگین مشکلتون چه بوده ک ای وی اف کردین بعدش چقدهزینش شد؟من هزینش روندارم ک ...

مشکل اسپرم شوهرم بود

برو جاهای دولتی انجام بده

انشاالله ک ایندفه همه چی عالی پیش میره..برات دعا میکنم صباحون

ممنون عزیزم

الهی برا خودتم همه چی خوب پیش بره

به به مبارکه خانمی😍😊بسلامتی بیادبغلت دعاکنم منم ببینم همچین بیبی رو منم تو سیکل میکرو هستم

ممنون عزیزم

تو چه مرحله ای هستی؟

ایشالله ک مثبتی

توکل کن بخدای مهربون

ممنون عزیزم تو چه مرحله ای هستی؟ ایشالله ک مثبتی  توکل کن بخدای مهربون

فعلا مراحل اول

آزمایشاتو دادم بهم مکمل دادن اووژن و کیوتن اسیدفولیک ویتامین دی مصرف میکنم

قراره دوم پری برم

دعام کن همه چی خوب پیش بره این همه هزینه میکنم دست خالی برنگردم

خدایا شکرت🙏🏻💚❤🤍💛🧡
فعلا مراحل اول آزمایشاتو دادم بهم مکمل دادن اووژن و کیوتن اسیدفولیک ویتامین دی مصرف میکنم قراره دو ...

پیاده روی بکن. هرشب هم بادکش بنداز

هر شب شکمتو با روغن سیاهدونه چرب کن

تو این مدت سردیجاتو بذار کنار فقط گرمیجات بخور

سعی کن مدام جوراب پات باشه پاهاتو گرم نگه دار

ایشاللخ ک مثبتی.توکل برخدا

پیاده روی بکن. هرشب هم بادکش بنداز هر شب شکمتو با روغن سیاهدونه چرب کن تو این مدت سردیجاتو بذار کن ...

ممنون خانمی

ان شاءالله صحیح وسلامت بیادبغلت😍😊

ممنونم از راهنماییت🙏🏻😊

خدایا شکرت🙏🏻💚❤🤍💛🧡

صبااااا مثبتهههه دختررر بابا مبارکهههه

به سلامتی عزیزمممم

الهی شکر که جواب گرفتی دخترررر الهی شکر چقدر خوشحالم برات

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم
صبااااا مثبتهههه دختررر بابا مبارکهههه به سلامتی عزیزمممم الهی شکر که جواب گرفتی دخترررر الهی شکر ...

مرسی عزیزم خیلی خوشحالم

اتفاقا الان اومدم تو ک تاپیکت بگم

ولی میترسم از این بی بی چک ک مثبت کاذب بده

میترسم ک الکی امیدوار شده باشم

مرسی عزیزم خیلی خوشحالم اتفاقا الان اومدم تو ک تاپیکت بگم ولی میترسم از این بی بی چک ک مثبت کاذب ...

نه الکی نیست شک نکن دختر مثبت مثبت حال کردم دیدم

الهی شکرت الهی شکرت نوش جونت این خوشحالی   

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم
نه الکی نیست شک نکن دختر مثبت مثبت حال کردم دیدم الهی شکرت الهی شکرت نوش جونت این خوشحالی   & ...

ممنون عزیزم از ته دلم میخوام ک انتقال خودتم مثبت شه

ولی حتما یه ویزیت برو پیش دکتر رزاقی.از رزاقی بهتر نداریم تو ایران.از لحاظ رحمی عالیه چیزیو ک بقیه با عکس رنگی و سونو سه بعدی میبینن رزاقی با سونو معمولی میبینه