2777
2789
عنوان

میخوام به فرزندی بگیرم این نوزاد رو

| مشاهده متن کامل بحث + 8542 بازدید | 111 پست

دوستان تاپیک قدیمی هست

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

خدا رو شکر معمولی  ولی خرج شون با دولته  حتی بچه های خودم

انشالله ازخداپاداششونوبگیرین ک اینکاروانجام میدین اگه میتونی ک حتماقبول کن دلم خیلی بحال این دوتاکوچیکاسوخت تف ب اون باباشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داستان مهاجرتم رو تایپیک زدم به همه بچه ها میدن تا بالای ۱۸ خرج مدارسشونم با دولته  من میخوا ...

استارترمیتونی کارگر و پرستار بگیری ؟؟دراونصورته که میتونی از پس ۸تا بچه بر بیای ولی دست تنها یکم سخته البته قدیمیها ۱۰ تا بچه هم میآوردن 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد    
واقعا دمتون گرم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ینی دمشون گرم ای کاش یکم یاد بگیرن زیر هزینه مای بی بی کمرمو ...

دقیقن😢ما کمک هزینه نخواستیم همین پوشکو ارزون کنن من بچم ۱۲ ماهشه چند روز پی پیشو هر دوساعت دوساعت کم کم میکنه ی بار ب خودم اومدم دیدم دارم طفل معصوم رو دعوا میکنم ک چخبره پول نداریم اونم نگاه میکرد میخندید😢 خدا ب حق پنج تن مرگشونو برسونه ک ما با بچه طفل معصوم این رفتار رو نکنیم دست خود ادم نیس

بنظرم کار بسیار انسان دوستانه ایه ولی اگه بتونین از پسشون بربیان یعنی طوری که سن بچه های خودتون و اون بچع ها طوری باشه که حداقل کمک حال باشن و ی طورایی تقسیم وظایف بشه چون تنهایی خودتون فرسوده میشین از نظر جسمی و روحی و ممکنه هم بچه های خودتون هم اون یکیا صدمه ببینن

مامان دوتا دخمل ناز 😍

همونه تو خارج همه ۷.۸تا بچه دارن نگو دولت فقط م مه بهشون نمیده دیگه همه کار میکنه...

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
داستان مهاجرتم رو تایپیک زدم به همه بچه ها میدن تا بالای ۱۸ خرج مدارسشونم با دولته  من میخوا ...

بنظر من اینکار بکن

اگه شما و همسرتون ادم صبوری هستید

اتفاقا هفته قبل یه کلیپ دیدم. یه زن و شوهر خارجی با اینکه خودشون بچه زیاد داشتن. باز فرزند های زن همسایه بودن اون هم سه تا قبول کرده بودن

ما انسان ها همه گناه کار هستیم و اجازه نداریم به خاطر تفاوت در نوع گناهمان یکدیگر را به چشم حقارت نگاه کنیم...
خدا رو شکر معمولی  ولی خرج شون با دولته  حتی بچه های خودم

چه دولت خوبی❤

وطنم ای شکوه پابرجا☹💔🥀

من هرگز در زندگی راهنمایی نداشته ام.کسی مرا تربیت فکری و روحی نکرده است.هر چه که دارم از خودم دارم و هرچه که ندارم همه آن چیزهایی است که می توانستمداشته باشم، اما کجرویها و خودنشناختن ها و بن بست ها نگذاشت... بدی های من به خاطر بدی کردن نیست.به خاطر احساس شدید خوبی های بی حاصل است...همیشه سعی کرده ام مثل یک در بسته باشم تا زندگی وحشتناک درونی ام راکسی نبیند و نشناسد...ما فقط می توانیم حسی را زیر پایمان لگد کنیمولی نمی توانیم آن را اصلا نداشته باشیم...نمی دانم رسیدن چیست، اما بی گمان مقصدی است که همه وجودم به سوی آنجاری می شود...بدی های من چه هستند جز شرم و عجز خوبی های من از بیان کردن،جز ناله اسارت خوبی های من در این دنیایی که تا چشم کار می کنددیوار است و دیوار است و دیوار است و جیره بندی آفتاب است وقحطی فرصت است و ترس است و خفگی است و حقارت است...🖤فروغ فرخزاد🖤 این کاربری دست دونفره

بعد تربیت بچه ها که عین ایران سخت نیست

چون ایران کشور سنتی هست و داره سمت مدرنیته میره و والدین بچه ها را درک نمی کنن و همین طور بچه ها

دلشون آزادی میخوان و روابط با جنس مخالف که والدین ایرانی و جامعه اینو قبول نمی کنه و بیشتر مشکلات خانواده ها از همینه

اما اونجا از این مشکلات خبری نیست

چیزهای دیگه مثل صداقت. تلاش کردن. پشتکار داشتن مهمه

ما انسان ها همه گناه کار هستیم و اجازه نداریم به خاطر تفاوت در نوع گناهمان یکدیگر را به چشم حقارت نگاه کنیم...
استارترمیتونی کارگر و پرستار بگیری ؟؟دراونصورته که میتونی از پس ۸تا بچه بر بیای ولی دست تنها یکم سخت ...

ببخشید الان زمانش دیدم .نمیدونستم تاپیک یک سال پیشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد