2777
2789
عنوان

میخوام به فرزندی بگیرم این نوزاد رو

| مشاهده متن کامل بحث + 8543 بازدید | 111 پست
من آلمان زندگی میکنم اینجا به اندازه خرج کودک تا هجده سال یه پولی به والدینش پرداخت میکنن

چند يورو ميدن؟

جايزه زايمانم داريد درسته؟

زمستان رفت اما من بهاراني نميبينم،بر اين تكرار در تكرار پاياني نميبينم، به اميد روزهاي خوب براي همگي ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازا اسی .

میشه لطفا به پسرم رای بدین؟؟فقط تا شنبه وقت داره چون اس ام اس هست برا بقیه سخته فرستادنش همه میگن باشه اما نمیفرستن لطفا اگه کسی واقعا میفرسته لایکم کنه منم بجاش برا مشکلاتتون دعا میکنم انشاالله هرکی هرچی از خدا میخواد بهش برسه😍

کد ۴۷۳۶رو پیامک بزنید به ۳۰۰۰۰۰۳۰

شاید  نگه داریشون  خودمو فدا شون میکنم  البته اگه صلاح در این باشه

سخته عزیزم ... فعلا یکی رو بیار ببین میتونی بعد

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
من آلمان زندگی میکنم اینجا به اندازه خرج کودک تا هجده سال یه پولی به والدینش پرداخت میکنن

واقعا دمتون گرم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ینی دمشون گرم ای کاش یکم یاد بگیرن زیر هزینه مای بی بی کمرمونن شکست😩

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

عزیززم شما خیلی خیلی مهربونید ولی یکم واقع بینانه تر به قضیه نگاه کنیم شما اگه هر ۵ تا بچه رو بیارید و پیش خودتون ازشون نگهداری کنین واقعا در حق بچه های خودتون اجهاف میشه و مطمعناً خیلی براشون سخت خواهد بود که خانواده ۵ نفرشون یکدفعه به خانواده ۱۰ نفره با تربیت های متفاوت تبدیل بشه و ممکنه بچه ها به نیازهای عاطفی شون از خانواده خودشون نرسن یا بیانشون نکنن اینا همه در بزرگسالی و بلوغ و نوجوونیشون تاثیر داره این قلب بزرگ شمارو نشون میده که نمیتونین بی پناه بودن بچه ها رو تحمل کنین ولی میتونید اینکارو کنید که بچه ها  توی همون پرورشگاه زندگی کنن و شما هزینه هاشونو تقبل کنین یا هزینه یکی رو بر عهده بگیرین یا اگه خانواده ای رو میشناسین که بچه ندارن معرفی کنین

میگذَره اَز گُناهامون اونکه اَز آرِزوهامون گُذشت..🙃🍃
شما سه تا بچه دارین خودتون قطعا از هشت تا بر نمیاین سعی کنین براشون امکانات فراهم کنین جای اوردن پ ...

مامانمم همین حرف رو میزنه 

زندگی نه ماندن است نه رسیدن    زندگی سادگی یک رفتن است
اگه پرستار نمیتونین بگیرین نهایت کمک مالی کن و کمک عاطفی ،اینکه بری بهشون سر بزنی و براشون در حدتوا ...

اونا الان آرزو دارن که تو یه محیط دور از پرورشگاه باشن من اگه باشم همشونو میارم روزی اونا رو خدا میرسونه 

❤❤❤یاد خدا آرامبخش دلهاست ❤❤❤

چجوری رفتی اونور🙄به همه بچه ها حقوق میدن یا فقط اونایی ک اونور ب دنیا میان؟ چجوری پناهندگی بگیریم؟ چقد سرمایه میخواد اگ کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه😘🙏😁

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
چجوری رفتی اونور🙄به همه بچه ها حقوق میدن یا فقط اونایی ک اونور ب دنیا میان؟ چجوری پناهندگی بگیریم؟ ...

منم دوست دارم بدونم لطفا اگه کسی جوابتونو داد منم لایک کن عزیزمم♥️♥️♥️

میگذَره اَز گُناهامون اونکه اَز آرِزوهامون گُذشت..🙃🍃