2777
2789
عنوان

میخوام به فرزندی بگیرم این نوزاد رو

| مشاهده متن کامل بحث + 8543 بازدید | 111 پست
چجوری رفتی اونور🙄به همه بچه ها حقوق میدن یا فقط اونایی ک اونور ب دنیا میان؟ چجوری پناهندگی بگیریم؟ ...

ایشون قبلا گفتن که ایرانی نیستن شرایطشون برای پناهندگی راحتتر بوده 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری رفتی اونور🙄به همه بچه ها حقوق میدن یا فقط اونایی ک اونور ب دنیا میان؟ چجوری پناهندگی بگیریم؟ ...

داستان مهاجرتم رو تایپیک زدم

به همه بچه ها میدن تا بالای ۱۸

خرج مدارسشونم با دولته 

من میخوام یه مادر داشته باشند همین 😔😔

زندگی نه ماندن است نه رسیدن    زندگی سادگی یک رفتن است

موضوع رسیدن به اونجاست اگه تونستی برسی میری کمپ زندگی میکنی اون موقه زبان همون کشور یاد گرفتی بعد شرایط اومد نت میپرسن اگه اقتصادی باشه قبول نمیکنن فقط اجتماعی بعد خونه برات اجاره میکنن وحقوق میدن

داستان مهاجرتم رو تایپیک زدم به همه بچه ها میدن تا بالای ۱۸ خرج مدارسشونم با دولته  من میخوا ...

ابجی ناراحت نباس خدا بزرگه اخه فقط اون دوتا نیستن که خیلی بچه ها اینجورین راستی رابطتت با شوهرت خوب شد همشه بفکرتم 

آهان چه خوب کاش منم آلمان بودم .از آلمان بگو چجوریه .زن هاش بی حجابن 😐مردا هاشون چی لب ساحل چطوره ب ...

بیا شخصی سئوالی داری جواب بدم گلم😊😉

بیا شخصی سئوالی داری جواب بدم گلم😊😉

نه بابا واجب نبود خواهری 😂

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
نه بابا واجب نبود خواهری 😂

من ماه رمضون  و ماه محرم کلا با حجابم ولی بقیه بستگی به جاش داره منطقه خودمون تیشرت با شلوارم

منطقه بابام یه شال میندازم 😉😉

من ماه رمضون  و ماه محرم کلا با حجابم ولی بقیه بستگی به جاش داره منطقه خودمون تیشرت با شلوارم ...

خوبه زیاد تحت تاثیر قرار نگرفتی 

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐