2777
2789
عنوان

شوهرمو کتک زدم😡😡

3210 بازدید | 146 پست

اامروز رفتیم تخت خریدیم بعد زدیم به یه وانت تا بیاردش اوندیم تو خونه شوهرم به وانتیه گفت کمک کنه تا بیارندش تو خونه من کنار وایساده بودم شورم چش غره رفت رومو کنم سمت دیوار حالا طرف یه پسر تقریبا ۱۹ ۲۰ ساله بود تا اون رفت شوهرم گفت چرا وایساده بودی اونجا مگه نگفتم سمت دیوار وایسا منم گفتم بابا پسر بچه بود با این حرفم بدتر اتیشی شد گفت پس انالیزشم کردی دیگه داشتم منفحر میشدم انقد جیغ کشیدم تا خورد زدمش اخرش به گوه خوردن افتاد اخرین حرفشم این شد که زنم خوشگله نمیخوام کسی نگاش کنه😡

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

البته جمله اخرش بخاطر خر کردنم بود صدامو ببرم☹

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی

بخدا من پامو هم از خونه تنها بیرون نمیزارم اصلا انتظارشو نداشتم