2777
2789

فقط لپاش اینجوری شده تو نت زدم گفت وازلین بزن زدم سفتیش کمتر شد تا فردا که ببرمش دکتر کسی راحلی داره  اگه تجربه دارین نینیتون بعد چند روز خوب شد؟

اگزمای کودکانه

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگزماست

دکتر پماد میده خوب میشه پسر منم اینجوری بود

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

اگزماي شير خارگي داره واسه من يه پماد اردن داد دكتر گفت هر هشت ساعت دوروز زدم خوب خوب شد 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

باید یه سری چیزا رو نخوری و با پماد خوب میشه نگرانش نباشه

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی

پسر منم لپش بود و هنوزم بعد ۸ ماه اگه کسی بوسش کنه و چرب نکنم بازم دون دون میشه و خشک میشه . عکس لپش تو تاپیکام هست . فقط هم با وازلین خوب شد 

ازین پمادایی که کورتون و اینا دارن نزنیا

لپ پسر منو فقط وازلین خوب کرد . هنوزم هر روز میزنم به لپاش

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

ببر دکتر پوست یه پماد ترکیبی میده سریع خوب میشه . من اطفال بردم چند بار یه سری پماد داد فقط روز اول خوب میشد باز شروع میشد

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

عزیزم پوستش چون که بوسش می کنیدبه بزاق دهان بزرگتراحساسیت کرده همین وازلین یا کرم های مرطوب کننده بزن فردا ببردکتر خوب میشه برادرزاده  منم اینجوری شده بود یه مدت کمتربوسش کردیم یه پمادترکیبی داده بود زد خوب شد نگران نباش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

عزیزم پوستش چون که بوسش می کنیدبه بزاق دهان بزرگتراحساسیت کرده همین وازلین یا کرم های مرطوب کننده بز ...

نه اصلا هیشکیو نمیزارم بوسش کنه با همه شرط کردم خودمم تا حالا بوسش نکردم فقط دستشو چندبار بوس کردم یهو هوا سرد شد اینجوری شد