سلام کسی زایمان طبیعی با امپول بی حسی یا همون اپیدورال کرده؟ دردش چطوره کی انجام دادین چقد هزینه برداشت؟؟ کسایی هم که بدون امپول انجام دادن بگن تجربشونو دردشو اینا ممنونم🤗
والا من بدون دردبود مثلا. همش الکیه کلی دردکشیدم. دردوخارش آمپولم امدروش. برای من رایگان بودچون بیما ...
چرا؟
منکه اپیدورال بودم عالی بود.هیچی حس نکردم.اخراش که دردام شدید شد و فول شدم خودم چیزی متوجه نمیشدم.ماما از روی نوار قلب و نوار درد میفهمید.میگفت انقباص داری زور بزن.دوباره میگفت حالا نزن
من قرار بود اپيدورال كنم ولي دكترم گفت حيفه روند زايمانت داره خوب و با سرعت پيش ميره حيفه چون اپيدورال دردو كم ميكنه ولي به جاش طولاني ميكنه زمانشو،من طبيعي زايمان كردم دوبار و بي نهايت و بي نهايت راضي ام و به همه پيشنهاد ميدم به جز كساني كه طبق نظر پزشكشون نميتونن طبيعي زايمان كنن
خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش. درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁