2777
2789
عنوان

نامزد بدددددد

408 بازدید | 53 پست

سلام بچه ها چندوقت هست که دلم خیلی میخواست موهامو کراتین کنم نامزدم گفت من میدم برو انجام بده اول برو ارایشگاه بپرس گفتم از یه ارایشگاه پرسیدم تا 1تومن میگه 1تومن زیاده گفتم دیگه تا همین حدودا موهام چون.بلنده میشه  گفت باشه دیروز خواستم برم گفت میگم الان واجب نیستا گفتم چراا تو که گفتی برو انجام بده خب مراسم هست دلم میخواد یه تغییر بدم موهامو بعد دید ناراحت شدم گفت باشه میدم برو ارایشگاه بپرس امروز رفتیم 1200 باشامپو اینا گفت میشه اومدم به نامزدم گفتم گفت الان واجب نیست خیلیه 

گفت باید کفش بخرم ،تولد مامانمه کادو بخرم،عروسی همکارمه و چندروز دیگه عروسی اون دوستم باید کادو بهشون بدم چنان بغضم گرفت گفتم یعنی همه چی مهمه الان جز من فقط من اضافیم اومدم خونه همش گریه کردم کاش منم دستم تو.جیبم.بود،اینم بگم نامردم داره فقط میگه الان واجب نیست 

شما بودید چه عکسالعملی نشون میدادید؟

آرامش

از نامزدت پول ميگيري براي خرج هات؟؟😐🙄

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا واجب نیست.  داشته باشه هم قرار نیست یک میلیون بده واسه ی کار غیر ضروری .حق داره 

اگر خودت زحمت می کشیدی دلت نمیومد۱ میلیون بدی کراتینه کنی .مطمئن باش

نامزدت حق داره 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

من بودم كلا نميتونستم ب نامزدم بگم يك و دويست بده من برم كراتين🤪🤪كلا پول ك خرج ميكنم چون از جيب شوهرمه غرورم اجازه نميده توضيح بدم😂😂كارتش دستمه فقط ميكشم نه سوال ميكنه ن دوس دارم ك بكنه 

اصلا روم نميشه😛😛😛

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

ببین نامزدت مجبور نیست خرج موهاتو بده. بعدهم تو دیگه کم کم باید یاد بگیری که زندگی اینحوریه اسون نیست قرارنیست هرچی خواستی داشته باشی

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ تو بهر هیچ برهیچ مپیچ
واقعا واجب نیست.  داشته باشه هم قرار نیست یک میلیون بده واسه ی کار غیر ضروری .حق داره  اگ ...

چرا دلم نیاد مگه همیشه انقدر خرج میکنه من خیلی مراعاتشو میکنم یعنی بقیه کارا میتونه به من میرسه نمیشه واسه مامانش کادو طلا میگیره 1ملیون میخواد بده عروسی دوستش عروسی همکارشم 200 واسه خودشم کفش گرون خوب من فقط اضافم؟

آرامش

من تو عقدم خجالت میکشم بگم برام ی مانتو بخر (خودش بگ ی چیزی)اونوقت تو یک تومن پول مو ازش خواستی خیلی پول زوریه خدایی

بعدشم اون ک گفتم میدم ولی یکم صبر کن غرورشو خورد نکن نزار هی به روت بیاره ک نداره

اگه داره عب نداره  ولی نداره  اونا واجبترن ولی خب من ب نامزدم نمیگم   خودش بززور منو ...

خوب خودشون باید بفهمن منم فقط گفته بودم دلم میخواد خودش گفت برو بعد که زد زیرش میگم منو مسخره کرده

آرامش