2777
2789
عنوان

دلمو شکونده حق من این نبود 😭😭😭

567 بازدید | 69 پست

یه عمر عاشقش بودم پا به پاش زندگی رو ساختم براش پدری کردم مادری کردم رفیق بودم همسر بودم حالا که باید قدر دان باشه برگشته میگه چه اعتمادی بهت هست اگه گذاشتی رفتی چی ؟

بحثمون سر پولیه که بهش قرض داده بودم پسش نمیده بهش گفتم خود پول اهمیت نداره این آزارم میده که اعتمادمو بهت از دست دادم میگه مهم نیست میگم یعنی چی تو برات مهم نیست که من باید بهت اعتماد داشته باشم باید دوستت داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرته يا چي؟؟

فقط نگو دوست پسرته كه دست ميندازم دهن بتولو جر ميدم

@varparide25  

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تا بوده همین بوده و تا هست همین هست 

مردا یکم دستشون باز میشه پررو میشن تا بدبخت بیچارن میسوزیم ومیسازیم خوبن صاحب همه چی که میشن از جاشون درمیان

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
 زن وشوهرین پول قرض میدین بهم🙁🤔

آره پول توی حسابم ریخت که با سودش برای خودم خرج کنم بعدش احتیاجش شد بهش دادم نمیگرفت میگفت مال توئه گفتم نه بگیر هر وقت داشتی پس بده .حرفم بی اعتمادیشه اونجوری نبود