2777
2789
عنوان

از سوتیای خفنتون بگین!😂

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 39 پست
اوایل نامزدی خواستم برادرشوهرمو سرکاربذارم زنگش زدم اونم نه گذاشت ن برداشت بهم گفت ک... میدی 😥یعنی ...

چرا خو ؟چیکارش داشتی که اذیتش کنی؟😂😂😂😂😂

آنان که بودنت را قدر نمیدانند رفتنت را نامردی میخوانند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم سوتی ندادم ولی مامانم یبار زنگ زد کوبیده سفارش داد ب یارو گف عابر بانکم میاره پیکتون؟ 🤣🤣

منم یبار پیتزا سفارش دادم اومدم بگم کارتخون دارین گفتم ببخشید پمپرس دارین😳سر زمون گرونی پمپرس بود حواسم پرت 😂یارو پشت تلفن گفت شرمنده تو منو نداریمش بنده خدا فکر میکرد غذاست اخه خیلیا میگن پوشک نمیگن پمپرس🙄😂

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋

دخترم تازه کلاس اولش رو تموم کرده بود یه بار تو خیابون که از جلو استانداری رد می‌شدیم ازش پرسیدم عزیزم رو اون تابلو چی نو‌شته خیلی شیک و مجلسی با صدای بلند گفت 

اوستا نداری آذربایجان‌غربی.

به خدا اعتماد کن ، خدا راههایی دارد که تو را حیران خواهد کرد. 
منم یبار پیتزا سفارش دادم اومدم بگم کارتخون دارین گفتم ببخشید پمپرس دارین😳سر زمون گرونی پمپرس بود ح ...

واااااااااای 😂😂😂😂😂

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

یه بار تو اتوبان با سرعت ۱۴۰ تا داشتیم میرفتیم

خواهرم میخواست به مامانم بگه شیشه رو بده پایین گف مامان در رو باز کن

مامانمم حواسش نبود در رو باز کرد😂😂😂😂😂

بعد خواهرم جییییغ مامان در رو چرا باز کردی گف خودت گفتی😂😂😂😂

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم
یه بار تو اتوبان با سرعت ۱۴۰ تا داشتیم میرفتیم خواهرم میخواست به مامانم بگه شیشه رو بده پایین گف ما ...

😂😂😂😂ای خدا

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋
یه بار لاغر شده بودم از ذوق یکی از مانتوهام رو پوشیدم گفتم واااای چقدر برا مانتوم گشااااد شدم😂😂😂

😂😂😂😂خوب شد تو جمع نبودی