2777
2789

سلام خانوما من و شوهرم به اون صورت اختلافی نداریم روزمرگی های یک زندگی قسطا کم و زیادا دیگه چیزایی که همه باهاش درگیرن یه عیب خیلی بزرگی شوهرم داره اونم وقتی عصبانی میشه هرچی میخاد میگه الان ناراحتیم اینه که اومد تخمه بخوره بچمون یکسالشه هی تخمه ها رو میریخت پوسه هاشو اونم هی بشقابو میذاشت اینور و اونور یباره یه داد محکم زد سر بچم که از ترس سینش بالا و پایین میشد گفتم چرا داد میزنی سرش اونم گفت ور دار هی بچم بچم اینم بگم که من بیشتر دوس داشتم بچه داشته باشم اونم بعد علاقه منو که دید موافقت کرد شروع کرد مردم ده سال عروسی میکنن هزارتا خوشی میکنن بعد بچه میارن ما با این کجا مبتونیم بریم چیکار میتونیم بکنیم همین میشه که میگن فلاتی رفت با یه زن دوست شد من هیچی نگفتم فقط با گریه گفتم اگه خدایی هست و صدامنو میشنوه الهی داغ من و این بچه را به دلت بندازه که صبح تا شب بیای خاک سرد بغل کنی و دنیای غم به دلت بمونه از خدا  فقط همینو میخام خیلی ناراحتم هیچ کسیو جز اینجا ندارم که سبک شم کجا من اشتباه کردم که این جوابمه با نداریاش ساختم با غصه کم بودنا نداشتنا داشتنا با همه چی یبار پیش کسی دم نزدم یبار شرمندش نکردم خیلی دلم گرفته خیلی ...

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم ...میدونی شاید همین گذشتو بزرگواریت پروش کرده گلم

واقعا سخته یکیو همه جوره درک کنی من سرکار میرفتم نمیگفتم حقوق خودمع میاوردم وسط 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
واقعا سخته یکیو همه جوره درک کنی من سرکار میرفتم نمیگفتم حقوق خودمع میاوردم وسط 

اشتباه کردی دیگه نباید محبت زیادی میکردی براخودت حریم میزاشتی محبت و مهربانی بیش از حد ب آدما معذرت میخاما ولی هارشون میکنه جریان همسرجنابعالیم اینه

واقعا تاسف داره  مردها عاشق بچه هستن مال تو برعکسه بیشتر بهش برس  انگار به اون بچه حسود ...

بخدا همیشه بهش توجه میکنم چه کلامی چه محبت چه غذای خوب چه آرایش لباسم هر چی داشته باشم میپوشم سعی کردم هم مادریمو درک کنم هم همسربودنمو اون تاحالا به اندازع ی موهای سرم بهم گفته تو بچه میخاستی اره من‌میخاستم گناه کردم که میخاستم خستم از این حرف دلم میخاد خودمو و بچمو وردارم برم یجایی که هیشگی نجورمون 

ببخشیدا ولی تو عصبانیت زیاد زر میزنن  شوهر منم ک خودش هلاک بچه بود بعضی وقتا دعواش میکنه  ...

ولی حرفایی که تو عصبانیت و دعوا زده میشه راست ترین حرفاست 

عزيزدلم همه توي زندگيشون يسري مشكلات دارن..يكي بچه دار نميشه غصه داره..يكي فقر داره..يكي ديگه بيماري درمان نشدني داره...ايشالا همه مشكلاتشون حل بشه..مشكل شمام حل بشه عزيزدلم

دلم ني ني ميخواد🤗،ي صلوات ميفرستي🙏
واقعا تاسف داره  مردها عاشق بچه هستن مال تو برعکسه بیشتر بهش برس  انگار به اون بچه حسود ...

ن بابا اینطورام نیس الان شوهر من از بچه متنفره ...فقط بچه هارو ک مثلا تو خیابون میبینه خیلی کم پیش میاد مثلا میگه اونم یک کلمه اخی چه بامزس همین وگرنه میگه پدرومادرا اگه عقل داشتن هیچوقت بچه بدنیا نمیاوردن 😕

بخدا همیشه بهش توجه میکنم چه کلامی چه محبت چه غذای خوب چه آرایش لباسم هر چی داشته باشم میپوشم سعی کر ...

من درست نوشتم نمیدونم چرا اینجوری شده 

من درست نوشتم نمیدونم چرا اینجوری شده 

نگران نباش برای ما درسته 

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

عزیزجون یه هزارم درصد احتمال بده نفرینهات بگیره؛ خودت و بچه 😱😱😱

لطفا فورا استغفار کن 

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
عزیزجون یه هزارم درصد احتمال بده نفرینهات بگیره؛ خودت و بچه 😱😱😱 لطفا فورا استغفار کن 

نه چرا استغفار وقتی اینقد  بی ارزشه همون بهتر که آدم نباشه