2777
2789
عنوان

خانوما نمازهامو نمیتونم بخونم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 42 پست

عزیزم سعی کن کم کم آرایشتو کم کنی و اعتماد بنفستو ببری بالا  اینجوری ک پوستت داغون میشه ،من حتی برا بیرونم یکی در میون آرایش میکنم با اینک پوستمم صاف نیس و جای جوش داره، منم بعد ۱ سال و ۱۰ ماه ک از عروسیم میگذره چن روزی هس سعی میکنم نمازامو بخونم و واقعا حس آرامش عجیبی میده بهم 

لطفا برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستین مهربونا🥰😘

عزیز دلم

میدونم الان تازه عروسی و دوس داری همش واسه همسرت زیباترین باشی

اما یادت باشه نماز قضیش فرق میکنه و نمیتونی راحت ازش بگذری

بعدشم خوشگلم لازم نیست که همیشه آرایشت تمام و کمال باشه

مثلا بنا رو بذار که دوروز در هفته یا یک روز ارایش هفت قلم داشته باشی برا همسرت

من خودمم خیلی وقت نیست ک ازدواح کردم

اما اگه بخوام ارایش مداوم داشته باشم رژ میزنم با مداد ابرو که جفتشون راحت پاک میشن با دستمال مرطوب و صابون

و فقط بعضی مواقع برای تنوع ارایش زیاد دارم

شمام میتونی همین روشو استفاده کنی

مطمئن باش اینجوری هم از زیباییت لذت میبری و هم عذاب وجدان نداری😊

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ب آرایش کردن عادت کردی،اینو کسی بهت میگه که حدود چن سال مدام آرایش داشت٬الان پوستم پر از لک و جوش و جای جوشه آرایشو بذار کنار٬کمترش کن٬نماز بخون خیلی ب روحت نظم و آرامش میده٬ذکر یالطیف رو زیاد تکرار کن.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»
واااابحث سر کار گذاشتن نیس مجبورت نکردم نظر بدی من فقط گفتم چیکار کنم 

با ارایش وضو بگیر بخون گناهت پای من بهتر از نخوندنه من خودم ارایش که هیچ با لاکم نماز میخونم 

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
اون به کنار فقط چه حوصله ای داری روزی دوسه بار ارایش خدایی!!!!

زیاااااااد😀ابروهام بخاطر بارداریم ریختن بخاطر همین مداد میکشم یه سفید کننده هم میزنم دیگه

زیاااااااد😀ابروهام بخاطر بارداریم ریختن بخاطر همین مداد میکشم یه سفید کننده هم میزنم دیگه

تو بارداری هم این همه مواد آرایشی استفاده می کردی؟

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

راستی اینم بگم

من خودمم روزای اول زندگیم همش ارایش داشتم و نمازمم میهوندم

فکر میکردم اگه ارایش نداشته باشم همسرم میگه چقد زشتی

اما واقعا اینطور نیست

همیشه ارایش داشتن کارو سختتر میکنه

شاید شما نتونی بعصی وقتا ارایش کنی اما چون شوهرت ب اون قیافت عادت کرده ممکنه ازت ایراد بگیرع اما اگه بعضی وقتا واسش خوشگل کنی حتی ممکنه بیشتر از زیباییت لذت ببره و براش تنوع بشه

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم ...