2777
2789
عنوان

خانوما نمازهامو نمیتونم بخونم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 42 پست
با ارایش وضو بگیر بخون گناهت پای من بهتر از نخوندنه من خودم ارایش که هیچ با لاکم نماز میخونم 

عزیز دلم شما ک انقد گلی و نمازتو میخونی خب چرا باطلش میکنی

حیفه هاااااااا

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم ...
عزیز دلم شما ک انقد گلی و نمازتو میخونی خب چرا باطلش میکنی حیفه هاااااااا

منطقی قانعم کن چه اشکالی داره  اگه قانعم کردی چشم 🙄

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

اون همه سرب و مواد شیمیایی تو لوازم آرایشی هست

مخصوصا اینکه کلی لوازم آرایشی تقلبی تو بازار هست که کلی مواد مضر توشون هست

کاش تو دوران بارداری حداقل مصرفت رو کم می کردی

سرب برای جنین بیش فعالی میاره

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

اگه شما خیاط باشی و یه نفر به شما پارچه ای بده و بگه مثلا بلوز بدوز و شما پارچه رو برش بزنی و بلوز رو مطابق میل مشتریت بدوزی ولی فقط 5% از دوختش رو انجام ندی ،مشتری اون بلوز رو از شما قبول می کنه؟

اگه شما خیاط باشی و یه نفر به شما پارچه ای بده و بگه مثلا بلوز بدوز و شما پارچه رو برش بزنی و بلوز ر ...

چ ربطی داره ارایش و کی گفته نماز و باطل میکنه و چرا من اینو میگم من اینو نمیدرکم

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

عزیزم خودت میدونی این فضا خیلی کمک نمیکنه ب جا انداختن مطلب

چون منم خیلی نمیتونم اینجا باشم و برات توضیح بدم

اما همون خدایی ک بهت گفته نماز بخون همون ازت خواسته ک وضوت کامل باشه

از طرفی عزیزم اگه قرار وضوی با لاک و بدون لاک فرقی نداشته باشه که اصلا چرا وضو بگیریم؟ وقتی بناباشه که هر جایی از دست یا پا یا صورتمو به بهونه لاک یا ارایش یا هرچیز دیگه ای نشورم اصلا دیگه چرا وضو بگیرم؟نمیشه هرجایی رو ک خودم دلم بخواد بشورم و هرجاییم نخواستم نشورم

من دوس دارم لاک بزنم و یکی دیگه دوس داره کل دستشو از بالاتاپیین چسب بزنه و تتو و خالکوبی کنه

خب اینطوری تو وضو من دستمو نشستم بلکه اون چسبو شستم! ... تو مسائل عبادی باید همه هماهنگ باشن اصلا خدا میخواد اینجوری ب بنده هاش نظمو یاد بده به نظر من ،که هرکی هرکی نباشه 

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم ...
چ ربطی داره ارایش و کی گفته نماز و باطل میکنه و چرا من اینو میگم من اینو نمیدرکم

اسلام میگه بدون مانع روی دست و صورت و اعضاء وضو ،وضو بگیر و این خواست خداست

حالا من بگم باشه چشم برای خدا وضو میگیرم ولی نه اون طوری که خدا گفته.یه کوچولو ازش می زنم و با لاک و آرایش وضو می گیرم

حالا همچنین وضویی درسته؟

من براتون یه مثال زدم چون دیدم دنبال دلیل و منطق بودین.اما پذیرفتن یا نپذیرفتنش با خودتونه