2777
2789
عنوان

نجس شدن خونه و بی خیالی شوهرم...(مشکل بواسیر همسر )

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 54 پست
دردی نداره با لیزر انجام‌میدن خیلی راحته ک 

مطمئنی؟ 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شورتش کثیف میشع 

شلوار که روش پوشیده 

دیگ نجاست سرایت نمیکنه به فرش

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

به نظرم زیاد حساس نشو رو نجاست و اصلا به روش نیار، چون مرده، مریضی بدی هم هست، به غرورش بر میخوره، فقط طبق گفته دوستان شورت هایی براش بخر که پس نده اون نم و اینا رو، و کم کم تشویقش کن که عمل کنه

با شرت تو خونه میگرده و شرت هم خونیه کلا ..ی قطره نیست

چی بگم بهتره شلوار بپوشه 

ولی خب شورتش کثیف میشع 

دیگ به فرش نمیرسه که 

اون پارچه سمت مقعد اون طرفش نجسه 

طرف دیگش فک نکنم کثیف باشه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

شلوارش که خونی نیست پس فکرنکنم مشکلی داشته باشع

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏