2777
2789
عنوان

کلاس زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 40 پست
من عاشق زبانم هروقتم کلاس میرم شاگرد اول کلام اما نمیدونم چرا هیچوقت نمیشه برم و به جایی برسونمش ...

رها نکن دیگه ، زیاد سخت نگیر بزار روند بادگیریت کامل بشه ، کنار کتابای اموزشگاهها هم کتابای کمکی زبان بگیر خونه کار کن فقط به کتابای اموزشگاه بسنده نکن

دنیا عین تصورات ما نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا همین بار آخر توی سفیر ۲ ترم اول شدم ترم سوم نیم بها شد که به دلیل ویار نصفه ول کردم😕😕😕

اگر ۳ ماه نگذشته میتونی بری دوبوره همون سطت ادامه بدی 

دنیا عین تصورات ما نیست 
چه کتابایی عزیزم؟

مثلا برای رایتینگت کتابای لانگمن سطح بندی داره ، کار کن ، یا اسپیکینگتspeak now یا speak out  کتابای  دیگه tune in وtactics listening  مهارتهای دیگه ات با مدیر مسئول اونجا صحبت کن ، کتاب بهت معرفی کنن براساس سطحت ، کنار کتابا بخون 

دنیا عین تصورات ما نیست