2777
2789
عنوان

کلاس زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 40 پست
جدی؟ گفتم اگه این کلاسا خوب باشن هم یاد میگیرم هم میتونم آخر سر آیلتس بگیرم

من از خیلیا اینجوری شنیدم ولی یکی از دوستام میگفت کلاسای پیش از ایلتس سفیرو میرفته مثه ترمیک بوده نمیدونم حالا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از موسسه ها زیاد کش میدن یادگیری رو بعضی ها هم انگارذاشتن تو زودپز دلم میخواست جایی باشه که ح ...

کند نکرده فقط ی کلاس italk اضافه کرده ، اونم برای خودت عالیه ، و اینکه کلاسای دو روز در هفته رو برو و هیچ وقت کتاب اول رو تموم کردی کنار نذار هی مرور کن کتابا رو ، سطحت میاد بالا

دنیا عین تصورات ما نیست 
کند نکرده فقط ی کلاس italk اضافه کرده ، اونم برای خودت عالیه ، و اینکه کلاسای دو روز در هفته رو برو ...

ببین یه درس رو کم کرده به جاش italk گذاشته که بستگی به مدرس داره که چقدر جدی بگیره و یاد بگیری

باید بگردی کلاس خوب پیدا کنی اگه هزینه برات مهم نیس معلم خصوصی بگیر تو خونه بیاد باهات کار کنه خیلی ...

به نظر من کلاس خصوصی خوب نیست چون برای مکالمه کسی رو نداری که کار کنی ، اما کلاسای سفیر بچه ها رو مجبور میکنن مکالمه انگلیسی داشته باشن

دنیا عین تصورات ما نیست 
باید بگردی کلاس خوب پیدا کنی اگه هزینه برات مهم نیس معلم خصوصی بگیر تو خونه بیاد باهات کار کنه خیلی ...

هزینع که مهمه واسم اما از اون بیشتر یادگیری مهمه

همسرم هم باید کلاس بره اگه یه استاد خوب پیدا میکردیم اینم فکر خیلی خوبیه

چون بچه کوچیک هم دارم

خیلی دوره😔 فرقش چیه؟

حواس استادا بیشتر هستش به بچه ها و ضعفاتو گوش زد میکنن ، و استادا باهم حرف میزنن درباره دانشجوآشون ، اما جاهای دیگه ندیدم ، به رایتینگ و مهارتهای  خیلی اهمیت میدند ، سرسری رد نمیشن 

دنیا عین تصورات ما نیست 
خب خود استاد بیشتر وقت داره که باهات حرف بزنه

نه واقعیت اینطوری نیست اما شما اگر شوهرتون هم زبان میخونه میتونی با شوهرتون مکالمه بیشتری داشته باشین ، مثلا تو خونه فقط اجبار کنید کاراتون رو انکلیسی توضیح بدید و غیره 

دنیا عین تصورات ما نیست 

من عاشق زبانم

هروقتم کلاس میرم شاگرد اول کلام

اما نمیدونم چرا هیچوقت نمیشه برم و به جایی برسونمش

هروقتم ولش میکنم کلا برمیگردم عقب😔

خیر سرم بچگیهامم میرفتم

۳۰ سالم شد و هیچی به هیچی