2777
2789
عنوان

نمیدونم شوهرم چشه

888 بازدید | 22 پست

ازامروز مرخصی گرفته 7روز صبح گفت ماشین برمیدارم میرم بیرون منم گفتم نمیذارم بری. شوهر من خیلی ساده اس میره پیش دوست رفیقاش میشینه اخه اونام ماشینو ازش میگیرن. یه بار داد رفیقش تصادف کرد خسارتشم نداد. یه بارگغت میرم بیرون بعد امد خونه بدون ماشین گفت دادم دسته دوستم اونم داداشش برداشته و رفته ازمغازه داداش بزرگش وسیلهبک برداشته برادرام چون قهربودن شکایت کرده اون طرف بازداشته ماشینم پارمینگ بردن به بدبختی و باکلی هزینه ماشین دراوردم. دیگ حوصله دردسرندارم. ازصبح حرف نمیزنه میگم دردت ماشینه که ببری بدی بقیع که مسخره ات میکنن میگه نه حوصله ندارم فقط ازصبح خوابه. چکارکنم باهاش دیگه اه

من با وجود تو خوشبخترینم همسرم  

هیچی یه روز مرخصیه بزار بخوابه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار بخوابه بخوای از تو لک بودن درش بیاری باید کوتاه بیای که به نفعت نیست کم محلش کن همینجا خودت و سرگرم کن بزار اونم تو حال خودش باشه

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

ولی کلا اقتدارشو گرفتی برو پیشش چندتا ازخصوصیات خوبشوبگو بعد بگو عزیزم تو خیلی ادم خوبی هستی ولی من ازبیرون قضیه که نگاه میکنم میبینم دوستات ازت سواستفاده میکنن وبازم چندتاازخصوصیات خوبشوبگو ویه کم قلقلک چاشنیش کن،وبگو من دوست داشتم امروز که خونه ایی باهم باشیم یه کاری کن بهش خوش بگذره

هیچی یه روز مرخصیه بزار بخوابه

7 روزه

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

چرا نمیرید سفر؟

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!