2777
2789
نمیدونم والا.خیلی استرس دارم میترسم هیچی نداشته باشم.با کلومفین هیچی نداشتم

عزیزم،استرس بدترین چیزه 

سطح پرولاکتینت رو بالا میبره و خب برای تخمک گذاری خوب نیست،سعی کن کمتر بهش فکر کنی

اینارو که میگم،من خودم بدترماااا

اما خب چاره ای جز توکل به خدا و صبر نداریم

من امروز روز چهارده میخوام برم سونو فکز میکنم دیره؟باید روز 12 میرفتم.چرا گفت چهارده بیام قرص هم 5 ...

قرصاتونو دیرتر شروع کردین خب. 14 هم خوبه اتفاقا بهتر معلوم میشه. زود که بری همش میگی آیا بازم رشد میکنه نمیکنه ؟

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرصاتونو دیرتر شروع کردین خب. 14 هم خوبه اتفاقا بهتر معلوم میشه. زود که بری همش میگی آیا بازم رشد می ...

من شبی دوتا خوردم

خدا بهم رحم کنه.انقدر شوهرم پیگیره ها کلافه شدم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
😫البته منطقیه. چون اونایی که لتروزول میخورن تازه مثل افراد عادی تخمک گذاری میکنن . علت اون هشت درصد ...

اره من مثل افراد عادی تخمک گذاری داشتم اما باردار نمیشدم تخمکام بدون لتروزلم خوب بود ولی نمیشد ولی شماها باید چندین دوره استفاده کنید و همراه با امپول باشع که قوی بشه تخمک ها انشالا باردار میشید

عزیزم،استرس بدترین چیزه  سطح پرولاکتینت رو بالا میبره و خب برای تخمک گذاری خوب نیست،سعی کن کمت ...

بله هر کارم میکنم از 23 سیکل به بعد از فکرش بیرون نمیام

مخصوصا روزی که پری باید بیاد و منتظرشی.  فردای روز اومدن کوفتیش دیگه استرس من تموم میشه 

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  
اصلا بارداری یه چیزی هست که واقعا فقط خود خدا ازش سر در میاره و باید بخواد،دوستم ۷سال باردار نشد ivf ...

اره اول خدا ولی اون دوستتون چون داروهای ای وی اف استفاده کرده هنوز تو بدن تا یه مدت میمونه و تحریک میکنه لگن رو به سمت بارداری خیلی ها بعد از ای وی اف طبیعی باردارشدن