الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر بهم گفت لتروزول و کلومیفن فقط۸درصد شانس بارداری رو افزایش میده 😓😓
😫البته منطقیه. چون اونایی که لتروزول میخورن تازه مثل افراد عادی تخمک گذاری میکنن . علت اون هشت درصدم حتما چون میتونن تشخیص بدن زمان تخمک گذاری رو . بخاطر مصرف آمپول و دارو😐
اصلا بارداری یه چیزی هست که واقعا فقط خود خدا ازش سر در میاره و باید بخواد،دوستم ۷سال باردار نشد ivfکرد نشد امسال یه دفعه بدون هیچ دارو حامله شد،یکی از فامیلامون بعد از ۱۲سال حامله شد اونم همش سقط میکرد...
من با یک دوره لتروزول باردارشدم انشالا شما هم میشی ولی کسانی هم بودن با سه چهاردوره خوردنش باردار شد ...
به سلامتی مبارکه. بله حق دارید. مشکل تخمک حل میشه ولی شرایط رحم و اسپرم و اینام تاثیرداره. کاش منم این ماه بشم به ماه بعد نکشه.حوصله ندارم شوهرمو راضی کنم اونم آزمایش بده.
من که ماه پیش برعکس شما خیلی امیدوار رفتم برا سایز فولی. اولین دور بود. فقط یه فولی اونم 13با رحم نازک. یه تخمدانم همون پی سی او بود خیلی تو پرم خورد پریودم شدم. این ماه ولی دکتر نه آمپول داده و نه گفت بیا. تا دو دوره بهم دادو داده. انشاا... شما اوکی میشی خبرشو بده عزیزم