2777
2789
این روش هایی ک تو نی نی سایت میزنن از کجا میارن من تا قبل این فک میکردم خانوما فقط از راه*****باردا ...

اینا رو ازخودشون در نمیارن دکترا تجویز میکنند البته برای کسانی که طبیعی باردارنشدن‌ دارو مینویسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دور دومم و منتظر . 23 سیکلم.  دور چندی شما؟ دلم خیلی میخواد بدونم احتمال بارداری زیاد هست ی ...

منم دوره دوممه و روز یازده سیکلم

من فولیکول داشتم اما سایزش 11 بود ،دکتر برای بزرگتر شدنش بهم لتروزول داد دیروز که سونو رفتم 23 و 16 داشتم

منم دوره دوممه و روز یازده سیکلم من فولیکول داشتم اما سایزش 11 بود ،دکتر برای بزرگتر شدنش بهم لتروز ...

من امروز روز چهارده میخوام برم سونو

فکز میکنم دیره؟باید روز 12 میرفتم.چرا گفت چهارده بیام

قرص هم 5تا 9پری خوردم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
دکتر بهم گفت لتروزول و کلومیفن فقط۸درصد شانس بارداری رو افزایش میده 😓😓

😫البته منطقیه. چون اونایی که لتروزول میخورن تازه مثل افراد عادی تخمک گذاری میکنن . علت اون هشت درصدم حتما چون میتونن تشخیص بدن زمان تخمک گذاری رو  . بخاطر مصرف آمپول و دارو😐

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  

اصلا بارداری یه چیزی هست که واقعا فقط خود خدا ازش سر در میاره و باید بخواد،دوستم ۷سال باردار نشد ivfکرد نشد امسال یه دفعه بدون هیچ دارو حامله شد،یکی از فامیلامون بعد از ۱۲سال حامله شد اونم همش سقط میکرد...

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
من امروز روز چهارده میخوام برم سونو فکز میکنم دیره؟باید روز 12 میرفتم.چرا گفت چهارده بیام قرص هم 5 ...

نه اگه دکتر گفته 14 بری حتما محاسبه کرده، من لتروزول رو از روز سوم سیکلم خوردم تا پنج روز، بهم گفت 10. و 11 سیکلت برو سونو

من با یک دوره لتروزول باردارشدم انشالا شما هم میشی ولی کسانی هم بودن با سه چهاردوره خوردنش باردار شد ...

به سلامتی مبارکه. بله حق دارید. مشکل تخمک حل میشه ولی شرایط رحم و اسپرم و اینام تاثیرداره. کاش منم این ماه بشم به ماه بعد نکشه.حوصله ندارم شوهرمو راضی کنم اونم آزمایش بده.

نه اگه دکتر گفته 14 بری حتما محاسبه کرده، من لتروزول رو از روز سوم سیکلم خوردم تا پنج روز، بهم گفت 1 ...

نمیدونم والا.خیلی استرس دارم میترسم هیچی نداشته باشم.با کلومفین هیچی نداشتم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
نمیدونم والا.خیلی استرس دارم میترسم هیچی نداشته باشم.با کلومفین هیچی نداشتم

من که ماه پیش برعکس شما خیلی امیدوار رفتم برا سایز فولی. اولین دور بود. فقط یه فولی اونم 13با رحم نازک.  یه تخمدانم همون پی سی او بود خیلی تو پرم خورد پریودم شدم. این ماه ولی دکتر نه آمپول داده و نه گفت بیا. تا دو دوره بهم دادو داده. انشاا... شما اوکی میشی خبرشو بده عزیزم