2777
2789
عنوان

رحم اجاره اصفهان

836 بازدید | 52 پست

گیرنده رحم از اصفهان هستم ،به یک دهنده نیاز دارم،جنینهام آماده انتقال هستند،اگر کسی هست یا فردی را میشناسه باهام تماس بگیرید از هر طریقی چه پیامک و تلفنی یا واتساپ یا تلگرام۰۹۳۷۵۳۷۴۰۵۴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خجالت نمی کشید .اصلا دارید چیزی به اسم شعور و شخصیت 

با مشکلات مردمم شوخی می کنید 

سرتون بیاد پس الهی آمین 😉

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
فکرنکنم‌استارتر حوصله ی خنده داشته باشه که شمابخندی وسوتی‌بگیری‌ازش

😑😑 سوتی نگرفتم

اولین بار بود شنیدم بانمک بود برام😒

روزِگاریست هَمه نَفع و تومَن میخواهَند...هَمه از یار فَقَط دورِ کَمَر میخواهَند...خُب طَبیعیست که یِکروزه به پایان برسَد عِشق هایی که سَر پیچ خیابان برسَند..!♤
خجالت نمی کشید .اصلا دارید چیزی به اسم شعور و شخصیت  با مشکلات مردمم شوخی می کنید  سرتون ...

وااا چتونه الان

مگ من مسخره کردم کسیو 

لفظش برام جالب بود

اصا خوب نیس پیش داوری و قضاوت نابجا میکنین نمیدونم کی این فرهنگ غلطو میزارین کنار

روزِگاریست هَمه نَفع و تومَن میخواهَند...هَمه از یار فَقَط دورِ کَمَر میخواهَند...خُب طَبیعیست که یِکروزه به پایان برسَد عِشق هایی که سَر پیچ خیابان برسَند..!♤
خجالت نمی کشید .اصلا دارید چیزی به اسم شعور و شخصیت  با مشکلات مردمم شوخی می کنید  سرتون ...

حالا یچیزی گفت تو چرا نفرین میکنی شاید کم سنه

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪