2777
2789
عنوان

بچه بدغذا.دیوانه ام کرده.

199 بازدید | 19 پست

دیگه واقعا از دستش خسته شدم.

برنج نمیخوره .گوشت میگه بدم میاد.فقط صبحانه چایی شیرین پنیر یا نیمرو میخوره.مدرسه خوراکی نمیبره.کیک خونگی درست میکنم یه تیکه میخوره بقیه دیگه لب نمیزنه .فقط کاکائو میخواد گاهی مه لازانیا یا پیتزا یا اسنک درست کن توی خونه درست میکنم .۷ سالشه وزنش ۲۲ .دیوانه ام کرده دیگه .گاهی سوپ میخوره .دکتر خوبم اینجا نیست ببرم.چیزای شیرین لب نمیزنه فرنی حلوا شله زرد اینارو فقط تف میکنه .آش رشته نمیخوره .فقط از شرینی ها نون خامه ای میخوره.یکساله بستنی نخورده .گاهی پاستیل میخوره. 

راهکاری دارین ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا صبرت بده من بچم کوچیکه فعلا. ولی احتمالا از همون کودکی اینجوری بار اومده. 

نه من همه چی دادم مثلا سرلاک از بچگی تف میکرد.شیر خشک نخورده .شیشه شیر نمیگرفت با بدبختی با سر دوا خوری شیر تو شیشه میدادم.

سعی کن غذا ها رو براش تزیین کنید 

براش فرنی کاکائویی درست کن هم مقویه هم خوشمزه

خاصیت هر غذا رو براش بگو 

فک کنم مکمل های اشتها آور خوب هم باشه تو داروخانه ها

براش رو بستنی پاستیل و پودر بيسکوئيت بریز

کیکا رو با شکلا تو خامه تزیین کن