2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه...

192 بازدید | 28 پست

سلام عزیزای دلم

من پریود میشم خیلی درد دارم بعد دوبارم خارج از رحم باردارشدم شنیدم میگن اگه درد پریود زیاد باشه یعنی تنگی یا چسبندگی لوله هایا گردنه رحم درسته؟؟؟😔😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلا اینجوری نیست منم درد زیاد دارم تا سه روز میفتم تو خونه چسبندگی اینا هم ندارم 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘

من ب حد مرررررگ درد داشتم همیشم میوفتادم بیمارستان چندبارم سونو ازنا دادم مشکلی نبود 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
الان دارم میمیرم از صبح تا الان ۴ تا ژلوفن خوردم

بجای ۴تا ژلوفن همون اولش ی شیاف دیکلوفناک ۵۰یا ۱۰۰بزار ی رب بعدش خوب میشی

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
الان دارم میمیرم از صبح تا الان ۴ تا ژلوفن خوردم

بخاطر همین قرصاس ک هر بار دردت بیشتراز،قبل میشه اگ دقت کرده باشین اگ خوب خون نیاد،ینی روز اول درد،بیشتره ولی خونریزی شروع شه کمتره و این قرصا وضعوبدتر میکنه ب جای اون دارو گیاهی بخور بومادران بابونه پونه ازین چیزا

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
نه بابا خیلی دلیل داره جاری من دوتا شکم طبیعی زاییده هنوزم درد داره پریودش من خودم خیلی دل درد میکرد ...

چیکار کنم هم میترسم که باز باردار بشم اونجوری هم درد امونم بریده میگم شاید ربط داشته باشه

یعنی دوروز اول من یه بسته مسکن تموم میکنم انقدر درد میکشم

کاچی خیلی خوبه بخوری درد کمتر میکنه درد بخاطر اینکه خون تو رحم لخته هست تا بیاد باید درد بکشیم 😁😁

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘