2777
2789
عنوان

علائم نزديك شدن زايمان چيه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15104 بازدید | 22 پست
حالا بازم ۲ هفته وقت داری نگران نباش اگه تا اونموقع نیاد تو‌لگن سزارینت میکنه ،  ایشالا به سل ...

دعا كن برام لطفا 😞 خيلي عصبي و داغونم اصلا روزا نميگذره 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هفته۳۸ حداقل باید ۲سانت باز باشی ...خودتو برا سز اماده کن

والا من آمادم

دكتر و بيمارستان دهن آدمو صاف ميكنن به زور نگه ميدارن

دوستم با هم بوديم معاينه شديم جفتمون ٣٨ هفته اون سه سانت باز بود فرداش زايمان كرد ولي من ده روز گذشته خبري نشده برام 😞

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
دعا كن برام لطفا 😞 خيلي عصبي و داغونم اصلا روزا نميگذره 

چشم عزیزم ، به امید خدا ایشالا میای اینجا  بدنیا اومدن نی نیتو بهمون خبر میدی 😘😘

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

زایمان سزارین بهتر از طبیعی نیست عزیزم. باید دکترت برات تشخیص بده من سر زایمانم دکتر بهم گفت میتونی طبیعی زایمان کنی اما چون من میترسیدم اصرار داشتم که حتما سزارین باشه. بالاخره برای زایمان سزارین نوبت گرفتم ولی دخترم دو هفته زودتر و طبیعی بدنیا اومد و اصلا هم دردش به اون وحشتناکی که میگفتن نبود. 

بازم اگه اصرار داری من ادرس سایت خانم دکتر مهرنامی که خودمم پیششون زایمان انجام دادم رو بهت میدم برو سر بزن عزیزم.فوق العاده دکتر خوبی هستن.

http://drmehrnami.com/
۰۹۹۰۴۸۸۰۵۸۸
۰۹۹۱۴۸۸۰۴۷۷

عزیزم اگه میخوای من میتونم ی دکتر متخصص و ماهر برای زایمان بهت معرفی کنم.من خودم پیش دکتر لاله صادقی زایمان انجام دادم و از کارشون راضی ام بخاطر همین به خیلی از دوستام و اقوامم معرفی شون کردم و همه شون راضی بودن به شماهم پیشنهاد میکنم اگه دنبال ی زایمان راحت میگردین برید پیش خانم دکتر صادقی

09120549149 و 02166933869