2777
2789

سلام. تصمیم گرفتم برای انجام عمل جراحی لاغری (اسلیو) اقدام کنم اما هنوز نرفتم مطب برای مشاوره. میخواستم خانومایی که این عمل رو انجام دادن یا تو آشناهاشون کسی انجام داده، لطف کنن به چند تا سوال من جواب بدن.

مصرف قرص ها تا چند وقت بعد از عمله؟

منعی برای بارداری وجود داره؟

کسی بوده که پشیمون بشه؟ چرا؟

اون حجم اضافی معده رو دقیقا چکار میکنن حین عمل؟!

( همه اینارو روز مشاوره از دکتر میپرسم اما الان برای تصمیم گیری اولیه لازم دارم که بدونم.)

ممنون

مادر هستم و 

من باي پس كردم 

توي باي پس بايد تا ٢ سال منظم ويتامين بخوري 

فكر كنم اسليو هم همينه 

بعد از ٢ سال تو همه ي عمل هاي لاغري ميتوني باردار بشي 

توي اسليو معده رو خارج ميكنن 

توي باي پس چيزي خارج نميشه 

من باي پس كردم  توي باي پس بايد تا ٢ سال منظم ويتامين بخوري  فكر كنم اسليو هم همينه  ...

بعد اون بخش خارج نشده تو بای پس بعدا مشکل ایجاد نمیکنه؟ یعنی همونجوری اونجا میمونه؟

شما چند  وقته عمل کردین؟راضی اید؟

مادر هستم و 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اون بخش خارج نشده تو بای پس بعدا مشکل ایجاد نمیکنه؟ یعنی همونجوری اونجا میمونه؟ شما چند  و ...

من ٢/٥ ماهه عمل شدم ٩٢ بودم الان ٧٣ شدم خيلي راضيم 

توي بايپس معده از مدار خارج ميشه ولي خون رساني توش انجام ميشه فقط فذا داخلش نميره

من ٢/٥ ماهه عمل شدم ٩٢ بودم الان ٧٣ شدم خيلي راضيم  توي بايپس معده از مدار خارج ميشه ولي خون ر ...

من شنیده بودم تو بای پس تا سه ماه باید سوپ بخوری؟:/

درد و اینحرفا چی؟

چه خوب تو دو ماه و نیم کم کردین 😍 

مادر هستم و 
من شنیده بودم تو بای پس تا سه ماه باید سوپ بخوری؟:/ درد و اینحرفا چی؟ چه خوب تو دو ماه و نیم کم کر ...

فقط ٣ هفته اول مايعات مثل اب ابميوه و سوپ صاف شده 

بعد تا ٣ هفته بعدش غذاهاي پوره و ميكس بعدش ديگه غذاي سفره 

درد فقط شب اول داشتم 

از وقتي از بيمارستان مرخص شدم خودم همه ي كاراي خودم و همسرم و پسرم و انجام ميدادم

من ٢/٥ ماهه عمل شدم ٩٢ بودم الان ٧٣ شدم خيلي راضيم  توي بايپس معده از مدار خارج ميشه ولي خون ر ...

عزیزم یعنی بعد عمل مقدار غذایی که میخوری خیلی کم شده؟ یعنی این کم شدن غذا باعث کاهش وزنتون شده یا اینکه هر غذایی رو نمیتوننین بخورین باعث کاهش وزن شده؟

❤هلن کوچولوی عزیزم دورت میگردم با همه وجودم❤
فقط ٣ هفته اول مايعات مثل اب ابميوه و سوپ صاف شده  بعد تا ٣ هفته بعدش غذاهاي پوره و ميكس بعدش ...

هزینه ی عملت چقدر شد عزیزم ؟

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
عزیزم یعنی بعد عمل مقدار غذایی که میخوری خیلی کم شده؟ یعنی این کم شدن غذا باعث کاهش وزنتون شده یا ای ...

الان يه برش پيتزا كامل سيرم ميكنه 

٢ قاشق برنج و ٢ قاشق خورشت سير ميشم 

يدونه ميوه كامل سيرم ميكنه 

٣٥ تومن  بي ام اي بالاي ٤٠ بيمه هزينش و ميده

بیمه ی تکمیلی یا تامین اجتماعی؟ تهران عمل کردی؟ اگه تهرانی میشه اسم دکترت رو هم بگی؟ ممنون خانومی

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
بیمه ی تکمیلی یا تامین اجتماعی؟ تهران عمل کردی؟ اگه تهرانی میشه اسم دکترت رو هم بگی؟ ممنون خانومی

بله تهرانم دكتر عبدالحسيني 

بيمارستان نيكان 

من بيمه نبودم ولي تكيميلي ٨٠ دوصدش و ميده