2777
2789

سلام. 

من فرقی نمی کنه کی داره میاد و کی هست. 

یه خورش میزارم حالا قیمه یا قرمه. بعد فقط سالاد یا ماست و خیار. اگه هوا سرد باشه شاید شاید یه سوپ ساده. و اگه بچه هم توی مهمونی باشه. ژله هم درست می کنم. این بهترین سنگ تمام ممکنه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه مثلا میخوای چن نوع غذا درست کنی

غذاهایی رو انتخاب کن که مواد اولیه شون یکی باشه

فقد تو یه سری مواد جزئی باهم تفاوت داشته باشن

اینجوری هم کمتر خسته میشی هم سریع تر کارات پیش میره

مــا گُــم شدگــانـیـم ڪـہ اندر خـمِ دنـیـا،،، تنهــا هنــــــر ماست ڪہ مجـنـوݧ حـــســــــینیم

به نظر من قیمه بادمجون درست کن با مرغ مجلسی 

برنج هم یکم زرشک پلو درست کن یک دیس هم شوید پلو 

سلاد فصل و نوشابه و دوغ و دلستر ژله ترشی سبزی و ماست هم مخلفاتش 

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡

من شاغلم امروز مهمون دادم خودیه البت.خواستم ته چین ولازانیا وجامبو پیپه لیسکی درس کنم.براشام.تصمیم گرفتم ظهربرم خونه.ته چینو حذف کنم همون لازانیا وجامبو.ته چین برا ناهارفردا ک سرکارم شب اماده میکنم فرداظهرخودشون دمش کنن

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

ی سوپ جو درست کن.زرشک پلو با مرغ شکم پر درست کن.سالاد کاهو.دوغ.ماست اسفناج یا ماست بادمجون

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤